Lammeryg med timiansauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med salt og peber.
Franskbrødskrummen smuldres og røres med hvidløg, timian, rosmarin og æg.
Blandingen smøres på ryggens overside og stegen lægges i en bradepande.
Brunes ca. 15 min. ved 225 grader Vand hældes ved og varmen dæmpes til 160 grader. Vidersteger 3/4 - 1 time afhængig af hvor rosa kødet ønskes. Stegen tages ud, skyen hældes fra og skummes for fedt. Skalotteløgene skæres i tern og svitses i en gryde i margarine. Stegeskyen tilsættes og saucen smages til med timian, portvin, salt og peber. Saucen kan jævnes med 1 tsk. majsstivelse. Kødet skæres fra benene og skæres i skrå skiver. Serveres med Kartofler og årstidens grøntsager. Tips: Saucen smager bedst med frisk timian. |
|
Opskriften er vist 14868 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-30 16:34:38 Retten ser spændende ud - men hvorfor margarine ....? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne