Kommentare til Æggekage i ovnse opskriften herMorten jensen - 2021-11-17 16:48:24 Virkelig dejlig opskrift på æggekage. Vi bruger den hvergang nu. Så let og luftig, bagepulver er en rigtig god ide. Det gør den flot høj og slet ikke kompakt. Kim - 2021-09-02 18:34:34 Jeg ved ikke hvad jeg har gjort galt, men har fulgt opskriften til punk og prikke, desværre efter de 40 minutter der er omtalt, er den blevet lækker gyldenbrun i toppen, men inden i er det som da jeg startet, stadig flydende 😣 bruger alm. ovn 200 grader og et fad på 18x25, så jeg undre mig 😣 Pia Iversen - 2021-06-21 20:08:59 Det er ikke sidste gang jeg laver den mums Brian - 2020-07-18 18:10:40 Super lækker æggekage. Jeg undlader dog skinkestrimler fremfor champignon og fint snittet forårsdag og parmesanost, og en smule stærk sennep 👍 Niels - 2019-09-15 18:45:08 Den er langt bedre uden mælk og bagepulver Henning Thiel - 2019-03-23 16:45:07 Den æggekage er bare ok. Husk snapsen Marianne - 2018-10-01 23:36:40 Er der ingen der kommer rasp oven på? Elsebeth - 2018-08-12 19:22:56 Æggekagen er nem at lave og smager virkelig godt. Annette Riis - 2018-08-05 19:14:52 Hvis du laver til 1 person tror jeg kun den skal være ovnen 20 min. Morten - 2018-06-20 14:19:03 siden hvornår er bagepapir blevet fedtsugende? Jette B.T - 2017-10-26 10:45:43 Super nem når den laves i ovnen. Smager skønt hver gang. Bruger altid denne opskrift, skifter med at komme champion, skiver af pebre, skinke, skiver af kartofler i "dejen" pynter med tomatskiver, som også giver både et godt look og en dejlig smag. Kan anbefale denne opskrift varmt. Erika - 2017-08-27 17:03:31 Super god opskrift ! Jeg tilsætter dog en anelse Majsstivelse' YEES helt lart en 5'er ***** Pernille Nørgaard - 2017-08-01 18:48:21 Virkelig god opskrift, der falder og står på bagepulveret. Ratio af fløde og æg er også vigtig, hvorimod fyld er underordnet efter min mening, men rigtig god grjndopskrift, har aldrig serveret æggekage til aftensmad før denne opskrift. VIGTIGT med smørelse i fadet. Valgte at undlade 2. gang, det var ikke smart. Prøv også med hvidløg og/eller paprika som supplement til salt og peber. Eller ost på toppen. Henrik - 2017-06-23 17:57:04 Det lyder mærkeligt at der ikke skal mel i - hvad skal bagepulveret ellers bruges til Birgit - 2016-09-16 10:07:08 Det er den bedste æggekage vi nogensinde har fået. Den bliver så lækker og luftig med bagepulver og bagt i ovn mig - 2016-08-18 07:29:36 Den prøver vi i aften Drengene - 2016-05-16 00:26:18 Så prøvede vi din æggekage....Vi må indrømme at den var bedre end forventet....Casper,Morten,Jeanette og Greven S Rod Karlsen - 2016-03-18 11:56:30 Vi skal lave den i aften - Den ser virkelig lækker og frisk ud☺️ Louise - 2015-12-14 16:48:06 Er ikke så vild med æggekage,men denne her er jo for lækker og super nem at lave Sophia - 2015-10-22 21:35:47 Hold da op - den er lækker ! tilføjede også selv peberfrugt i kagen og tomater og purløg på toppen - muuuums ! Marie - 2015-07-29 17:55:25 Jeg kom tomater i jeg først stegte og derudover rev jeg også en smule parmesan i - super lækkert! Så helt klart en fantastisk grundopskrift!! 8.5/10 Nicolai Geisler - 2015-05-17 09:15:50 Faldt lige over min gamle opskrift, den er godt nok blevet populær :-) Tak for alle de fine kommentarer... God dag! tommy Hansen - 2015-04-29 16:42:26 Bedste æggekage til dato FruMøller - 2015-01-14 20:10:14 Lavede min med mælk og minus bacon - man holder vel sine nytårsfortsætter- En fantastisk opskrift!!!!! Så fin let lækker og luftig og rester kan skæres til fine pålægsstykker til madpakken 10 herfra Eva Dupont - 2015-01-04 19:01:36 Tak for opskriften. Den rammer næsten Restaurant Penna i Frederikshavn, og det siger ikke så lidt. 10 plus herfra. Clara - 2014-07-18 13:07:35 Rigtig rigtig god æggekage ! Man kan dog godt erstatte fløden med mælk, hvilket gav et fantastisk resultat . Derudover kom jeg tomater, porrer og majs i. Det gjorde den lige en tak bedere, bør prøves :) nam nam ERHARDT LARSEN - 2014-07-09 01:30:03 SUPER, SUPER ÆGGEKAGE, ER SÅ GLAD OG TAKNEMMELIG FODI JEG FANDT OPSKRIFTEN. eik - 2013-11-09 13:25:44 Super æggekage. Skifter dog bacon ud med stægt røget spæk. Så snakker vi en karakter 12 - 2013-10-30 19:33:32 Lækker lækker Æg'Kav ;) Takker! Majbritt pedersen - 2013-08-12 16:35:18 Vender tilbage til denne opskrift igen og igen.. Den smager godt ser godt ud og er super nem og hurtig.. Tak cecilie - 2013-04-14 20:14:24 super duper æggekage men man bliver lidt puhh efter man har spist den Natascha - 2013-04-02 20:41:06 Damn en lækker æggekage! Kan varmt anbefales, lækker, luftig og nem at lave (: Plet - 2013-03-12 13:47:01 Jeg kom lidt peberfrugt i og det smagte faktisk godt. Caramba - 2013-02-26 16:20:08 Den eneste rigtige æggekage. Let at lave og kan varieres i det uendelige, og lykkes hver gang.. Dingenot - 2012-10-17 21:46:32 Brugte CremeFine i stedet for fløde for at holde fedtprocenten nede. Dingenot - 2012-10-17 21:30:24 Smagte super godt og var dejlig luftig, vi brugte dog kalkun bacon tern og stimler og puttede en smule kyllinge krydderi i ( kryddersalt til kyllingekød ). Allan - 2012-10-11 18:12:47 fantastisk opskrift, istedet for bacon bruger jeg pepperoni som jeg ligger på æggekagen når den har været i ovnen 5-7min. og istedet for at bruge et ovn fast fad så bruger jeg folie bakker på samme størrelse som en skive rugbrød. mindre opvask og ser flot ud når den står på en tyk stive frisk rugbrød. Jannie - 2012-08-30 08:40:30 Super lækker æggekage, dog bruger jeg ikke skinke men dobbelt så meget bacon til at ligge ovenpå også en masse frisk purløg. Den er både luftig og dejlig. Herfra kommer der 10 point :0) Jørgen - 2012-08-25 20:03:51 Efter at have læst kommentarerne besluttede jeg mig for at undlade bagepulver og i stedet piske æggehvider og æggeblommer hver for sig med en elpisker. Piskede hviderne helt stive og blommerne godt luftige. Vendte æggene sammen med fløde, krydderier og skinketern og kom det i et ovnfast fad. Bacon kom jeg rå ovenpå og gav det hele ca. 35 minutter ved 200 grader (lavede til 4 pers.) Det blev utrolig godt og æggekagen fik en rigtig flot højde. Bacon blev fint stegt selvom det lå ovenpå æggemassen, dog ikke så sprødt som hvis det var lavet ved siden af, men hvis man vil gøre det let kan det klart anbefales. Tak for en god opskrift. Blikkenslageren - 2012-08-22 10:20:00 Super æggekage, jeg stegte baconen på bagepapir i ovnen imens jeg lavede æggemassen klar, og brugte derefter baconfedtet til at smøre det ovnfaste fad med, og så var ovnen jo forvarmet. perfekt resultat. Rent 10 tal herfra Henriette - 2012-07-15 21:31:49 Kanon lækker æggekage!! Selv ungerne er vilde med den :o). Idag har vi suppleret med kartoffeltern (rester fra igår). På den måde bliver den jo mere "solid" og mættende til mange munde.. Og smager fantastisk. Desuden kan man jo putte hvad som helst i, efter behag.. Tomater på toppen f.eks :o). hardy - 2012-06-13 18:35:36 Super dejlig æggekage UG her fra JK - 2012-05-09 21:31:03 Elsker den her opskrift... Ændrede den lidt så der ikke blev så meget.. Men den var bare helt fantastisk... Bliver ikke sidste gang jeg laver den.. :-) - 2012-05-08 11:40:28 Det må jeg sige den er alletiders. Før blev min altid lidt flad da jeg brugte panden, den er bare helt i top. Hilsen marianne struer - 2012-04-26 17:53:54 denne æggekage er bare suveræn, og passer fint til en aften med familien hvor man arrangerer hvidbjerg kro og kombinerer med filmen hvidbjerg gruppen. Hanne N - 2012-04-18 21:39:22 Rigtig lækkert med små kartoffeltern i monica - 2012-02-23 12:26:59 hej jeg kiggede på opskriften igår..og idag laver jeg altså den æggekage..glæder mig.men jeg er i tvivl om det er skinkestrimler eller skinketern der skal bruges.begge dele er nemlig nævnt.. Jette - 2011-10-07 18:38:53 Revet ost ovenpå de sidste 10 minutter i ovnen er rigtig godt i stedet for bacon, hvis man kan lide smeltet ost. Stort set alle rester kan bruges som fyld...perfekt :o) mette F - 2011-08-25 17:05:22 super æggekage, det er simpelthen blevet vores opskrift. Og tør nu lave æggekage når der kommer gæster GG - 2011-06-06 15:42:16 Fantastisk æggekage - det bliver en af favorit opskrifterne Anja - 2011-04-14 17:59:58 Har altid lavet æggekage på panden, men efter som at min ny indkøbte stegepande var så vind og skæv at den kun kunne give varme midt i, så måtte jeg ty til denne opskrift. Og den faldt i hele familiens smag, så her bliver der ingen æggekage på stegepande mere. 10 her fra. - 2011-04-10 10:49:22 ska prøve den i aften...den må være rigtig god med alle de positive kommentarer,,glæder os - 2011-03-28 17:27:34 en klassisk opskrift som man aldrig går galt i byen med Charlotte L. - 2011-03-23 13:24:36 En rigtig god og lækker æggekage. Utrolig nem at lave og tager ikke lang tid. Dejligt med noget nemt og stadig lækkert, til de travle dage. :-) Brian - 2011-03-02 17:50:27 Fantastisk god æggekage, kan varmt anbefales! Angelina - 2010-12-27 05:58:44 Jeg lavede denne nemme æggekage idag, super lækker og luftig, den er hermed skrevet ned og lagt i opskriftbogen. :) annelise - 2010-07-25 17:23:52 Den 7 aug. skal vi have 14 gæster, vi har lyst til at prøve denne æggekage. Kan jeg dele æggemassen på 2 bradepander - og bage æggekagerne ved varmluft?? Hvor mange grader og hvor længe skal de bage.?? (14 personer er mange - måske for mange til en alm. ovn??) pia i irland - 2010-05-14 23:23:49 wow, supernem at lave, og det kan slet ikke gaa galt...Og dejlig smager :-) Mr Sommer - 2010-03-10 22:19:24 De må man sige de er en nem og god æggekage den for 5 yom yom yom fra mig og mine venner Jesper - 2009-12-09 11:22:42 Prøv at blande 150g Spagetti i, giver en kanon struktur og smag ... - 2009-11-08 18:20:59 Det er også den eneste æggekage der spises her i huset fremover. Det er bare så let at få den luftig med det bagepulver - nu er det slut med at bøvle med alt muligt andet! Prøv at steg baconen i ovnen sammen med æggekagen, så er man fri for svineriet på komfuret. :o) peter - 2009-10-28 18:35:01 jeg tilslutter mig de rosende ord, den er rigtig god :-) Karina - 2009-10-24 10:10:48 Pisk æggeblommer og hvider hver for sig, og vend det derefter sammen. Dette gør også æggekagen ekstra luftig. uden bagepulver. pia oesten - 2009-09-22 06:56:05 Super laekker aeggekage,helt fantastish god,fra dags dato bliver der ikke lavet andre aeggekager her i huset. Perfekt Helge - 2009-08-22 10:43:19 Hvis man gerne vil have lidt ekstra fylde i, kan man putte en pose Broccoli-blanding i, inden den kommer i ovnen Vicksen - 2009-08-19 17:15:40 Denne opskrift er super, og jeg bruger den meget i 'en hurtig vending' :-) Man kan - med fordel - bruge minimælk fremfor fløden hvis sidebenene ikke skal polstres yderligere :-) Bambi - 2009-04-12 10:27:05 Det er simpelhen den bedste æggekage jeg har fået det bliver ikke sidste gang jeg laver den,jeg bagte den cirka 40 minutter i ovnen ved 200 grader på den anden nederste rille da blev den bare god pæn gylden og luftig Nulle - 2009-02-27 19:24:45 Super opskrift, den smager rigtig godt, og bliver dejlig luftig.. Man kan sagtens bruge mælk istedet for fløde. edith - 2009-02-08 22:45:55 kan man ikke lægge bacon taglagt på æggekagen og bage det med , så skal man ikke også svine komfur og stegepande til. det vil jeg prøve. Thomas - 2009-01-29 16:46:44 Skal prøve den i aften, glæder mig allerede thansen - 2008-12-06 10:25:08 den skal jeg prøve at lave i aften.. men iflg billederne er det da bacon tern i bruger og ikke skinke tern??? Martin S. Zabell - 2008-11-24 16:06:50 En fremragende måde at lave en velsmagende æggekage som ikke falder sammen. Hvis man ønsker en mere fedtfattig version, kan fløden erstattes af minimælk og 4 procents hytteost. G - 2008-04-11 17:15:54 Hej Hausfrau, tror du har pisket for hårdt, så "dør" bagepulveret! Men vi kan alle nosse i det :-) Lene - 2008-03-27 16:52:27 har lige smagt denne forrygene æggekage...WOW... jeg giver den et rent 100.000.000 tal! Per - 2008-03-21 12:23:03 Jeg mener ikke vi lavede dobelt portion, da vi normalt laver til 4 personer. Højden på æggekagen afhænger jo også af størrelsen på fadet, men ken ikke huske hvot stort fadet vi brugte er. Hausfrau - 2008-03-16 19:56:32 Ked af det, men det er ikke min bedste æggekage. Billedet der hører til er vist til en dobbeltportion, for mit eksempel blev knap, for ikke sige slet ikke ret høj susanne H. - 2008-02-18 18:10:27 put bagepapir i bradepanden så sparer man for fedtstof % rengøring af bradepanden. Lille Virgil - 2008-02-12 18:08:25 Rigtig dejlig æggekage, den laver vi ude på hjemmet fra nu af... Hø Hø! Egon Hestbæch - 2007-11-03 18:38:49 Perfekt med nogle kvarte pølser i og tomat ovenpå de sidste ca 15 min i ovn. Mette - 2007-03-15 08:29:50 genialt!! dejlig lækker luftig og velsmagende æggekage - jeg spiser normalt ikke æggekage, da jeg ikke bryder mig generelt om æg...men denne her kan jeg være med på.. :D tove - 2007-02-21 11:13:06 æg er et hævemiddel i sig selv jo flere æg jo luftiger og des mere hæver det. kbinder - 2007-02-01 18:57:13 Den bedste æggekage jeg nogensinde har lavet joan petersen - 2007-01-15 16:19:22 den perfetkt opskrift til brøn Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Man behøver ikke bagepulver når der er æg i, man skal bare lade være med at vold-piske æggene, kun røre dem sammen med de øvrige ingredienser Signe - 2005-01-01 01:01:01 1000 TAK DEN ER FAKTIS RIGTIG GOD! Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Super godt i ovnen da jeg altid brænder den på på panden :) suveren - 2005-01-01 01:01:01 sæt halve skiver rugbrød langs kanteni fadet,og bag det med de sidste ti min. camilla - 2005-01-01 01:01:01 den er bare god, steg baconet på en anden bagepladepå bagepapir i ovnen samtigdigt, så sviner og lugtet det ikke sådan. Morten Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, lækker æggekage. Genial ide med bagepulver. Godt gået G Mogens - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste æggekage vi har smagt. Lissi Vandkrog - 2005-01-01 01:01:01 Æggekagen er bare den bedste, har man først prøvet den er der ingen anden der dur. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare helt fantastisk Mille - 2005-01-01 01:01:01 Fin ide med bagepulveret, kan kun anbefales Henrik K. - 2005-01-01 01:01:01 Denne æggekager jo Perfekt, Det bliver vores opskrift |