Kommentare til Pizzadej (nem)se opskriften herTytus - 2023-09-15 18:14:59 Jeg har prøvet at lave pizza men på en anden måde. Det her er den bedste jeg har prøvet. - 2023-03-02 20:36:23 Rigtig god pizza bund. Blev fulgt efter opskriften :) Maria - 2022-05-26 15:17:45 Jeg har prøvet en del opskrifter på pizza till pizzaovnen, men den her er bedst. Dog skal gærmængden justeres, når der hæves over nat. Bruger bare 10g Claudio - 2022-05-14 21:06:02 Man kan skrue op til 275 grader og express-bage pizzaen. :) Min version er med 700 gr. mel 0 4 DL vand istedet Pizzaen blev god. - 2022-04-14 19:49:16 Dejlig nem opskrift, dejen er nem at ha med at gøre. Den kan blive sprød Julie - 2022-01-30 16:15:20 Bruger ALTID denne opskrift. Men erstatter 1 dl mel, men fuldkornsmel. mig - 2022-01-07 09:58:30 det smager af godt Reg - 2021-09-05 15:52:51 Birthe - sukker øger gærs hæveevne :) Kaja - 2021-08-22 14:42:59 Det gik ik så godt med dejen men så begyndte det og gå bedre men pizzaen blev ellers rigtig god👍❤️🔥 Pizza elske - 2021-08-17 12:19:18 Lækkert Em - 2021-07-14 17:57:06 Den bedste pizzadej 👍🏻 abdi - 2021-06-16 18:09:28 eow jeg sværger den her pizza end mohameds durum nede fra det lokale kebab hus kok - 2021-05-04 07:00:21 Den smager vildt godt - 2021-03-23 11:36:25 Når justeret til 2 personer, bruger jeg 100 g durum og 300 hvede økomel. Max 5 gram gær, og hæve koldt min 7 timer. Til to runde klassisk pizza. Husk at efterlade 1 cm ring yderst på pizzaen helt uden fyld. Pensel ringen med olie. Og puf og sprød skorpe Birthe - 2021-02-22 14:44:19 hvorfor sukker? Møller - 2021-02-02 15:05:06 Dejlig nem opskrift. Kan gemmes på køl. Prøvet den flere gange. 🍴 Betina - 2021-02-01 17:01:42 Super opskrift! Jeg bruger ca 150gr grahamsmel og 650gr hvedemel i stedet. Der bliver præcis til 2 bradepander (ikke helt til kanterne men næsten). Her laver vi to små og én bradepandepizza. Super god. Ann - 2021-01-29 16:44:34 Bedste pizzadej nogensinde! - 2021-01-23 23:00:47 Fulgte opskriften til punkt og prikke . Der var dårligt nok til en bradepande selvom vi rullede den meget tyndt ud - 2021-01-10 19:13:47 Super nem, og god pizzadej👍 - 2021-01-08 16:18:17 Hvad med efterhævene former i pizza dejen lade den efterhæve Stine Nielsen - 2021-01-02 16:41:31 Det er simpelthen den mest simple, vellykkede og lækreste pizza jeg længe har lavet og fået😍den var et kæmpe hit!😍 JB - 2020-12-28 12:24:46 Anbefaler Rapsolie, hvis der anvendes/vælges anden olie Heidi - 2020-12-06 19:49:56 Super god og dejlig nem opskrift, alle ingredienserne i røremaskine og wupti så er den der. Rasmus - 2020-11-25 20:59:58 En rigtig dejlig pizza dej den vil jeg bruge igen. Men kan man gemme dejen i køleskabet og hvor lang tide. Louise - 2020-11-16 09:18:33 Har aldrig lavet hjemmelavet pizzadej før, og det var lige lidt spontant at jeg skulle det, men hele familien var vilde med dem, og det er en rigtig god dej, den hæver meget, og ikke i ret lang tid, hvilket også lige var hvad vi gik efter da vi lavede den - 2020-10-21 19:33:56 Bedste pizzadej 🤩 Bjørn Kronborg - 2020-10-18 08:51:04 Dejen er nem og god Martin 👍 - 2020-08-25 17:04:36 Super opskrifter 👍 mange tak herfra eva - 2020-08-15 12:34:30 såå dejlig en pizza - 2020-07-15 10:53:37 nem og fin at arbejde med L - 2020-05-23 19:22:58 Super nem at lave men måler ikke hvor meget mel der skal i hælder bare indtil dejen ser færdig ud Vojens44 - 2020-05-23 08:54:25 Første men absolut ikke sidste, gang jeg laver denne pizzadej. Manden var mega tilfreds, sagde: Husk gem opskrift 😉. Lavede en halv portion, synes det med melet giver sig selv. Noah - 2020-05-02 16:51:26 Rigtig God Dej Sara - 2020-01-15 15:27:45 Fantastisk opskrift! Casper Hansen - 2019-12-17 20:44:04 kan man bruge andet end oliven olie - 2019-10-03 19:01:55 Jeg gik ikke helt efter opskriften men brugte den vejledene og det er den bedste pizza jeg længe har fået 👍👍 jeg gav den 20 min på 200 grader og den blev SÅ LÆKKER luftig blød som deep pan og sprød i kanterne som den skal 👍👍 Jørn - 2019-03-31 19:54:43 Jeg bruger 50% Tipi 00 men, så bliver bunden og kanterne sprødere. Jeanne clausen - 2019-03-01 17:26:20 Kan den fryses? Michelle Jensen - 2019-02-18 08:00:23 Hej Kan den fryse - 2018-04-09 17:49:13 Der er alt for lidt olie i. Det smager af boller og ikke pizza😂 Prøv og putte 6 gange så meget olie i hvis det stadigvæk smager for meget af boller så i med noget mere olie😉😉 - 2018-03-26 16:27:13 Den er mega god Cecilie - 2018-01-02 11:27:21 den er super god da jeg fik den første gang var jeg helt mundlam Ami - 2017-12-24 23:17:36 Det her dén nemmeste og bedste pizzadejsopskrift jeg har prøvet. Og jeg har brugt den i et par år nu! Altid et hit 😍 Poul - 2017-11-11 08:09:52 Hej tak for en dejlig opskrift jeg er tlhænger af økologisk gær, og langtidshævning brug kun 10g gær opløst i koldt vand og lad dejen hæve 4- 6t på køkkenbordet. alternativt kan man lave dejen om morgenen og sætte den i køleskab indtil en time før man skal bruge den om aftenen mvh PHHH signe mikkelsen - 2017-10-05 12:52:27 det er virkelig dejligt med det pizza dej det er virkelig lækkert Marianne - 2017-08-29 19:07:46 Brug kun så meget mel, at dejen hænger sammen, men klistrer, hvis du arbejder for meget med den. Når den hæver skal den nok sætte sig med det mel, der er tilsat. Super lækker opskrift, der er familiens favorit. - 2017-08-09 15:56:47 Nogle der ved hvor længe den kan stå i køleskabet inden brug? - 2017-03-25 09:21:22 det smager meg a godt men det skal lige røres lidt mere end man tror eller så er der ikke nogler fejl elsker det nam nam - 2017-02-28 16:03:42 Fantastisk opskrift, nem at lave og bliver super lækker. Bruger durummel nogen gange men bliver også god med almindelig hvedemel Tine - 2017-02-26 17:35:43 Vi laver altid denne dejlige herhjemme, men tomatsovsen der bliver simrekogt mens dejen hæver er lavet af friske tomater, 2 fed hvidløg, rigeligt frisk basilikum og olivenolie, smagt til med salt og peber...blendes til sidst t go kraftig tomatsovs! Uhm! Søren the pizzaspeziale - 2017-02-23 12:51:34 Super elastisk dej... Bag den øverst i ovnen m tomatsovs i 5-6 min. Tag den ud og put nyt tomatsovs, ost og topping på ind i ovnen øverst i 10 minutter ??? mebus - 2017-02-21 16:37:26 kommer lidt rapsolie i også. så bliver den blødere. - 2017-01-22 23:14:36 Nemt og smager dejligt Laura - 2016-12-16 17:40:13 Elsker den her bund den er fantastisk❤️ Hektor188 - 2016-11-26 18:56:28 Den pizza er den bedste jeg har smagt😛😛😛jeg vil anbefale den stærkt Marie - 2016-11-15 17:35:11 Jeg er 12 år og det er første gang jeg laver mad derhjemme. Den er super let og nu skal der spises😇 JazzMin - 2016-09-09 15:52:29 Jeg kommer altid 100g durummel i, 100g majsmel, 100g kartoffelmel, og resten hvede. Dertil dobbelt op på vand og salt. Det giver en tæt, men meget luftig dej. - 2016-08-20 16:12:14 Super god pizzadej. 🤔 - 2016-08-06 18:23:21 Fantastisk, super, vidunderlig...kan slet ikke finde på mere, er vist blevet mundlam😊 Den er bare så super god og så super nem at lave. Derhjemme er familien meget begejstret for madbrød med olie, salt, timian og rosmarin ovenpå, og så fletter jeg den somregl. Sådan kan en prizzadej også anvendes til madbrød! Martin nørager - 2016-06-13 17:49:12 Rigtig god pizzadej 👍 jeg putter 200 til 400 gram durummel i og så tilsætter jeg almindelig mel lidt ad gangen til den har en god konsistens. Den må godt klistre en lille smule. De 800 gram mel der står man skal bruge er kun et cirka skøn. ? - 2016-04-04 19:33:38 Rigtig god dej, men en lille smule for meget mel (sikkert forskeligt på vilken slaks) men stadig langt den beste dej, tusind tak Claudia - 2016-03-24 13:36:50 Jeg har et spørgsmål: 1) hvor langtid skal man bare dejen i ovnen gør man putter tomater osv? Eller laver i bare dejen og efter at den er hævet så putter i topping på direkte før i sætter den ind i ovnen? Westcoast8 - 2016-02-27 10:00:45 God grundopskrift. Jeg bruger den altid på grund af underholdningsværdien, da der i opskriften anbefales at lade dejen hæve tildækket af cellofan i stedet for husholdningsfilm eller et viskestykke :-D Nahid - 2016-02-21 19:19:19 Det er det bedste dej i nogen sinde har jag lavet. Mange tak - 2016-02-09 15:32:20 en super god pizzadej Laila - 2016-01-27 22:38:27 Nemt og hurtigt, dejlig bund, fik meget ros af gæsterne. Resten af dejen blev brugt til at lave kanelboller (snegle)og det egner dejen sig fint til. :-) Valdemar - 2016-01-06 21:37:35 Super nem og ikke mindst velsmagende - børnenes nye favorit. Tak for det! :) mette - 2016-01-05 15:45:15 jeg er vil med den og den er¨så gode at jeg kunne ikke få nok af den Line - 2015-12-29 16:39:44 Personligt elsker jeg jeres hjemmeside med alle de gode opskrifter og er lige blevet færdig med pizzaen og den er fantastisk! (meget tilfreds) jappedut - 2015-12-17 14:04:01 Der var nogle gode råd , tak for det Dorthe - 2015-12-06 11:37:55 Super nem opskrift, og smager rigtig godt Aldrig mere købe pitza Annika - 2015-10-04 04:37:16 God Elastisk dej. Også fantastisk med halv fukdkornsmel og så mætter den mere. Passer til 3 pizzaer hos os. kruse82 - 2015-08-28 08:16:49 Bruger den hver gang med lidt fuldkorns mel i. Gør den lidt mere sprød og lækker. Hos os passer den til 3 bradepanden. Kristine - 2015-08-27 18:11:10 Fantastisk dej! Er dog sjældent jeg bruger al melen. Kan varmt anbefales også både til pølsehorn og pizzasnegle. Nikolaj - 2015-08-05 14:57:10 Jeg prøver den med fuldkorn i stedet for hehe.. PP - 2015-06-30 14:54:17 Jeg bruger altid denne opskrift. Jeg bliver altid overrasket over hvor nem den er, og over hvor mange pizzaer der kommer ud af den! Jens - 2015-02-27 16:53:57 Aaarrrh... ARRH.. Pizzadejen er fantastisk.. Men altsåå.. Tomatsovsen skal sku' da have en omgang tørret basilikum og oregano!! Helst en teske(d) af hver ;). Per - 2015-01-05 21:12:11 Super lækker pizzadej. Jeg lavede den med salsa, kylling og avokadofyld - virkelig lækker. Jeg fulgte denne opskrift: bedste pizza helene - 2015-01-02 17:47:21 bruger denne opskrift hvergang og den er så fantatisk :-) Den glade kok - 2014-11-10 13:20:09 SUUUUUPER dej, hæver godt! Bruger den til samtlige dolmiodage! Held og lykke med bagningen til alle! Henrik H - 2014-10-02 18:55:08 Jeg foretrækker så lidt gær som muligt (til den portion ca. 5-7 gram gær), og så kompensér for det med så lang hævetid som muligt (16-20 timer køligt). Så får man en dej, der er meget nem at trække ud (med hænderne naturligvis) ;-) Line - 2014-08-24 15:19:13 Den er super god, jeg erstattede dog solsikkeolien med hvidløgs og oregano/chili olie :) Skipper57 - 2014-08-12 12:52:54 Har benyttet denne opskrift til mangen en perfekt pizza. 1/2 potion passer til en dyb bradepande. Hvis du forbager pizzaen i ovnen (220°C almindelig ovn) i 10 minutter, bliver pizza bunden garanteret tilstrækkeligt bagt og lidt sprød. Derefter tilsætter du din pizza sovs, ost og resten af det fyld som du ønsker på toppen. Pizzaen bages færdig ved 220°C almindelig ovn i 20-25 min. Det er nemmere at udruller pizza dejen hvis du afmåler et stykke bagepapir som har samme størrelse som din dybe bageform, dejen udrulles et par centimeter mere end bagepapiret, kanten rulles ind så den passer med kanten af bagepapiret. Man kan også skære ost-skiver i strimler og rulle pizza kanten om oste-strimlerne. Michelle - 2014-07-27 17:37:47 Den er fantastisk ! Jeg bruger altid denne opskrift, og den er altid et hit ! Det passer med at bruge 50 g gær til 2 bradepander, en tyk og en tynd :) Topkarakter herfra ! :) - 2014-07-16 18:07:40 Rigtigt god opskrift på pizza osse, den tip der er på pizza sovs :-) Karina - 2014-06-10 16:06:55 Hej.. Kan man fryse dem ned? Tænkte og ville lave mini pizzaer til fødselsdagsfest. Michelle Madsen - 2014-06-05 22:04:27 Hvor længe i forvejen kan man lave dejen? Kan den stå i køleskabet flere dage eller hvordan?:-) Simone - 2014-05-31 21:05:48 Kan jeg bruge solsikkeolie til den i stedet for olivenolie Myu - 2014-05-02 14:33:26 Fik en rigtig go pizzasdej ud af den her opskrift. Den bedste jeg nogensinde har prøvet. Men jeg synes ikke den kan bruges til fx kanelsnegle. Jeg prøvede og dejen er alt for salt. Til pizza er den dog fantastisk ;o) - 2014-04-24 21:45:25 Jeg forstår ikke begejstringen for denne dej. Jeg fulgte opskriften og er i øvrigt hel ok i et køkken, så jeg tror ikke det er mig der har lavet en "fejl". Men dette pizzabrød er simpelthen for kedeligt. Resultatet blev slattent uden at være svampet og luftigt. Daniel - 2014-04-05 19:16:02 stort 10 tal alt for lækker - 2014-02-21 17:28:23 Super dejlig og nem. Ole Bomholt - 2014-01-14 03:52:59 Virkelig nem og god opskrift, som sædvanligt fra jer 14 årig - 2014-01-02 15:43:17 Jeg syntes at det er en perfekt opskrift, det er den som jeg altid bruger! Den er let, elastisk, og dejlig at tykke på! 10+ - 2013-12-09 18:58:29 Jeg lavede pizzadej til 8 personer, og det blev super. Jeg lavede 3 pizzaer til portionsanretning og derefter to store pizzaer til fryseren. Nemme madpakker i sigte. Kan anbefales. - 2013-11-03 18:40:29 super god pizza dej Pia - 2013-10-20 20:51:28 skulle pludselig lave mere pizza end det jeg havde dej til. Fandt så denne opskrift som hævede højest 30 min. Meget nem og elastisk at rulle ud. Vil klart bruge den igen. Caroline - 2013-09-30 18:36:03 Den smager super godt har lavet den mange gange (ps dejen er meget stor så til 2 personer kan man bare lave 1 pers. Madling.dk - 2013-09-20 22:57:37 Jeg har længe søgt efter en god opskrift på pizzadej. Jeg synes ofte, at hjemmelavet pizza bliver blød og ikke sprød. Med alt den ros, lyder den som en opskrift som må prøves :-) - 2013-09-03 10:54:09 Super god opskrift. rikke - 2013-08-16 17:44:39 jeg syntes det er til 8per. når der står 4per den er god Stine H. - 2013-07-04 12:48:02 Min bror og jeg brugte den her opskrift - jeg lod den hæve i lang tid efter en god æltetur - sprød, tynd og lækker bund Husk at varme pladen op inden pizzaen bliver lagt på :) Julie - 2013-06-30 19:41:28 Jeg har tidligere skrevet en kommentar om, at jeg synes, den blev for tyk til min smag. Det havde jeg dog glemt, så jeg lavede samme opskrift igen. Jeg brugte dog kun 2/3 af dejen, da jeg godt kunne se, at der var alt for meget dej til to bageplader. Men synes stadig, at den hæver for meget i ovnen. Så næste gang må jeg virkelig huske at bruge mindre gær! Ellers meget nem og fin opskrift. Jeg brugte ca. 100 g mindre mel end angivet. Plet - 2013-04-14 11:00:04 Skal dejen efterhæve, og hvis hvor længe? Plet - 2013-04-11 12:53:06 Tomatsovsen der er foreslået, er det nok til hele portionen. Det lyder som en lækker opskrift på en god dej. Tilde - 2013-04-08 10:36:46 kan også blive super gode som mini pizzaer..... mhm - 2013-03-20 17:39:37 der er noget galt, fulgte opskriften til punkt og prikke, den blev simpelthen knas tør og ikke til at ælte ud!!! - 2013-02-22 14:44:44 Super hurtigt nåde at lave det på godt:-) Signe - 2013-02-13 20:27:12 Super lækker dej! Jeg lavede den sidst på eftermiddagen og lod den hæve ind til jeg skulle bruge den et par timer senere - Da jeg synes dejen blev meget stor, og vi slet ikke ville kunne spise så meget, lavede jeg minipizzaer, lige til madpakken! :-) Vil forresten anbefale lidt organo i tomatsaucen Anette - 2013-01-27 16:38:55 Det er en super nem opskrift. Jeg har prøvet med ca. 200 g. grov mel. Det er også godt. Ditte - 2013-01-16 11:18:46 Den bedste pizzadej. Kan anbefale, at når pizzadejen er rullet på bradepande, så smør den med tomatsovs og bag den i ca. 4-5 minutter, før du putter fyldet på og bager den færdig. På den måde er du garanteret at pizzabunden bliver sprød og færdigbagt - især hvis du laver en tyk bund :-) Stine - 2012-12-03 19:27:47 Dejen her er vildt god, den er sprød på den helt rigtige måde! Kæresten har virkelig sat pris på den. Et tip er at varme ovnen op til 250 grader og bage pizzaen på bagepapir i bunden af ovnen uden bageplade. - 2012-11-13 10:17:02 Super nem opskrift. Har aldrig brugt andre siden jeg fandt denne. Laver den om formiddagen og sætter den i køleskabet og så lige ud en halv time før jeg skal bruge dejen - 2012-11-11 13:23:25 Kan man bruge den til pølsehorn? Trylle-Christian - 2012-11-09 16:14:12 Idag kommer den store prøve på denne dej... jeg har prøvet den ca 6-8 gange før og er selv HELT vild med den 10* fra mig... 230 grade i 20-25 min. og mums... Men som sagt kommer den store prøve af dejen idag da vores søns mormor og oldemor kommer og gerne vil smage min foryne hjemmelavet pizza som de har hørt så meget om. krysser finger for at også allerdommen kan lide denne super dej Julie - 2012-11-05 19:47:58 Rigtig let at lave og smager fint. Men jeg lavede den bare til to bageplader, og synes at den blev alt for tyk i ovnen - den hæver simpelthen for meget til min smag, jeg kan godt lide at en pizzabund er lidt tyndere og sprød. Så næste gang tror jeg, at jeg prøver med halv så meget gær. Inger K. - 2012-11-03 19:42:40 Umm hvor er den god, superlækker 'sovs' . Opskriften vil fremover blive brugt hver gang vi skal spise pizza. Du fortjener store rosende ord for opskriften, så tusind tak. Hilsen Inger Bm - 2012-10-30 19:54:18 Tilsæt ca. 1/3 grahamsmel og 2/3 hvedemel, så bliver den lidt sundere og den smager fint. - 2012-10-25 12:16:53 Kan man bruge rapsoliehvis man ingen olivenolie har.. Andrea (Andestejen) - 2012-10-07 21:49:20 Efter at havde læst alle de godt kommentar, vil jeg prøve den i morgen. 'Glæder' mig faktisk. Har i nolge idèer til, hvad man kan putte på? - 2012-09-21 10:45:22 Er 1000 gram ikke lidt for meget,det er trods alt 1kg ts - 2012-09-02 16:47:13 Fantastisk opskrift - som bliver brugt hver gang! Mener dog 1000g forstår jeg aldrig hvordan du har fået puttet i, jeg bruger omkring 700g, og der kan absolut ikke komme mere i! Men som sagt, fantastisk opskrift :-D ?? - 2012-08-24 13:55:18 hvor lang tid tager den at lave?? Steffen - 2012-08-19 15:10:45 For en ekstremt hurtig pizzasovs, så køber man blot en tetrapak med "Pizzasauce" fra "La Campanga" i Netto. Koster kun 5-10 kroner. Det er en lidt klumpet sauce, så man kan lige blitze den med en stavblender hvis man ikke er til klumpet tomatsauce. Skatten - 2012-08-03 11:11:48 Der er alt for meget mel i. Der skal nok tja.. Lidt mere vand i c - 2012-08-02 17:32:02 den er nem og rigtig god !! og det siger ikke så lidt her hjemme Bare mig !!!, - 2012-08-01 10:51:04 Et lille godt tip til en super lækker pizza! - i stedet for at bruge tomatsovs til bunden prøv i stedet tomat pesto, lidt dyrere men man kommer ikke til at fortryde det! Mums!! Mia - 2012-07-27 11:50:16 Super god og nem at lave. Bliver faktis bedre end dem man køber :-) ANONYMUS - 2012-06-17 15:44:20 Super god!!!!!!!!!!!!! nnnnn - 2012-06-17 09:48:53 Super god dej har brugt den flere gange... det er rigig det er alt for meget dej til en pizza efter min smag hvertfald... men så laver jeg de andre til mini pizza og fryser ned så det er til madpakkerne :D Jensen - 2012-06-12 21:55:37 Den smager super lækkert og er nem at lave, top-point her fra ihvertfald. - 2012-05-04 16:06:08 godt den smager godt - 2012-04-27 16:59:26 lorteopskrift.. 1000 g mel til 4 personer? alt for meget dej og alt for tør og stiv.. Madam Snegl - 2012-04-21 10:46:06 Rigtig god. Jeg bruger dog Rapsolie, da der er allergi mv. overfor olivenolie. Alligevel super skøn. Skal idag lave den til 9 personer. Prøver denne gang, at lave dejen her til formiddag :-) for, at få erfaringen med sprødheden ;-) Nanna123 - 2012-03-29 17:04:03 Den var meget nem at lave selv mig på 11 år kunne selv finde ud af at lave den uden hjælp. Den er også dejlig luftig mmmmm glæder mig til jeg skal spiser den.......... Shushu - 2012-03-27 14:35:15 Bedste opskrift! - 2012-03-11 19:44:45 lækker og nem pizzadej:) Heidi - 2012-03-10 09:29:10 Super lækker, og rigtig nem at lave. Uden tvivl den bedste pizzadej jeg har lavet. Janne - 2012-02-09 00:39:52 Skal der bruges oliven olie?? Eller kan jeg bare bruge alm. Solsikke olie?? Emma - 2012-02-06 15:57:23 Rigtig god og super dej. Jeg er normal rigtig god til at lave mad og bage. Men pizza dej, er bare noget som altid har drillet mig. Men OMG denne gang var det bare et super hit!! Virkelge god dej 13 (pil op) Og som et plus lavede jeg kødsovs som topping, det blev et hit!! Anna Holm_! - 2012-02-01 15:52:51 Naaaij Den er bar' good skal klart anbefales!! Men den hæver godt nok sig stor. men det er helt fin så smager det jo bedrer!!:) mimo sørensen - 2012-01-02 14:36:12 hahah jeg er ikke færdig, men tror den bliver god!!! - 2011-12-07 08:13:42 Det er også en god dej til at lave pizza over bål :) udeboende studerende - 2011-11-30 17:15:24 super nem og behagelig dej at have med og gøre c'',) thumbs up sandra - 2011-11-26 15:01:49 glæder mig vildt skal ha to piger på besøg og vi skal lave pizza jubiiii Pizza elskern. - 2011-11-07 14:21:41 Super mega god.........Den bedste jeg har smagt længe<333333333 Den kan kun anbefales T.Hoff - 2011-10-21 16:35:34 Kanon dej, bedste ever. Trine Holm - 2011-10-17 15:40:54 Super nem og god. Jeg blandede noget grov/spelt mel i, så mætter det mere og bliver en anelse sundere. Husk dog at tilføje lidt eksta vand og olie, da de er lidt grovere og lidt mere "tørt". ´ Vel bekomme! :) - 2011-10-12 14:18:56 kan dejen fryses tænkte jeg på Lise - 2011-09-21 20:04:59 Super god bund - måske den bedste hjemmebagte ever! : ) - 2011-09-14 18:44:19 Mig og Karo har lavet den sejeste pizza ever!:) sm - 2011-08-27 18:41:40 Nem, hurtig, smager fantastisk. Dejlig luftig og sprød, perfekt for folk, der som jeg elsker skorpen. 10/10 herfra. Marush - 2011-08-26 14:58:45 Super lækker opskrift.. Den bedste jeg har prøvet :) Dino - 2011-08-21 19:19:06 god dej nem at lave selv for en forvirret kok som Cecilie men den smager nu godt nok xD tusinde tak for opskriften Milo - 2011-08-16 20:18:20 Kan stærkt anbefales, nemt og hurtigt Inge - 2011-08-12 23:36:37 Den er super lækker. Camilla - 2011-07-26 18:33:16 Kan den fryses ned? ... daskedan - 2011-07-26 17:10:25 mega syg pizza smager mega godt jeg giver den 8 med drys på - 2011-07-06 18:00:16 verdens bedste pizza dej !!!:D<33 Niels - 2011-06-23 15:58:17 Har lavet dejen 2 gange nu. Første gang blev dejen supergod. Anden gang lykkedes det ikke helt. Den blev ved med at være klistret. Ved ikke hvad der gik galt. i en presset situation - 2011-06-22 17:00:52 dejen bliver perfekt og det smager vidunderligt!:D Nina - 2011-06-17 12:45:28 Dejen er æltet og hæver nu, smider den lige 6 timer i køleskabet! glæder mig meget til at opleve det forhåbenetlige fantastiske resultat ;) go' bage lyst til alle . - hvis man en aften ikke gider stå med mel og dej op til begge ører, kan man gå til sin lokale pizzamand og købe en dej (den er lavet dagen i forevejen og har derfor langtidshævet) det giver et nemt og lækkert resultat :) - 2011-06-16 13:03:09 god opskrift og nem at lave og den er bedst hæve i køleskabet og så er den rigtig blød Bettina - 2011-06-09 14:21:38 kakn man bruge rapsolie eller solsikkeolie i stedet for olivenolie risgaard - 2011-06-04 14:12:41 lækker opskrift, lavede den til 3 sultne børn der havde leget i badebassinet nem og lækker David - 2011-05-25 14:21:40 Genial opskrift.. Super lækker, solid pizza! Anse - 2011-05-03 20:08:29 Der blev flere gange spurgt hvor længe og varmt der skal bages. Det er selvfølgeligt individuelt, men med en sten i ovnen, som jeg har beskrevet lidt længere oppe, bager jeg ved 250-275 gr. Bagetiden er typisk 6-7 min kommende an på fyldet. Ved 200 gr kan bagetiden være helt op til 20 min. En god bekendt har en ovn, der bager ved 300 gr, og han bruger typisk 5-6 min. Evt. grøntsager er stadig sprøde på hans pizzaer - ved 200 gr ville de nå at blive kogte indvendig og brændte udvendig. Forhævning i køleskab udvikler smag og tekstur i den færdige bund. Bruger ofte anden og grovere dej i mine bunde, men grundopskriften er stadig denne her - dog oftest uden sukker. - 2011-04-03 18:24:06 VERDENS BEDSTE DEJ! Den bliver hel vildt smidig! Man kan selv bestemme tykkelsen. Den er ligsom hos pizzamanden. !!! Elina - 2011-03-29 17:00:17 Super lækker og enkel dej! Nem og hurtig at lave - Og så smager den fantastisk! Jeg bruger denne opskrift hver gang jeg skal lave pizza. Mums, kan varmt anbefales til alle. :) Anse - 2011-03-28 00:13:40 Har brugt dejen som den er eller med halvt durum/halvt hvedemel. Hver gang en succes. Et tip er: Bag i stenovn. Dette klares ved at gå ned i jeres lokal byggemarked og købe en badeværelsesflise 30x30 el. 33x33, og lægge den på en plade i ovnen. Varm den op sammen med ovnen til Max. og køl af og vask før brug. Opvarm sammen med ovnen, gerne i 45 min eller mere. Plejer selv at bage ved 250 gr. i 10-15 min. Det er ikke nødvendigt, at købe en bagesten til 229,- - min flise kostede 16,50. Rusamunde - 2011-03-15 18:22:38 wooouuu! hold da hygge en god pizzadej! fra nu af er det mig, der laver pizza i familien :D Mis-bis - 2011-03-10 16:38:45 Super god opskrift! Skal dog lige siges at man skal putte alt det flydene i først ellers klumper dejen... Der skulle havde stået i opskriften hvornår du forskellige ting skulle i...! Men ellers super god og smager også rigtig godt!:) bundgaard - 2011-03-02 17:11:14 Dejlig lækker bund og supernem at lave Musse - 2011-03-02 15:10:11 Den er SÅ nem og desuden super god! Jeg satte min ven, der normalt ikke udfolder sig i et køkken, til at lave dejen på egen hånd og han klarede det med bravour - helt klart en anbefalelsesværdig opskrift XXXXXXXXX!!!1 Jeg spiser heller ALDRIG på pizzaria igen (okay, jeg gjorde det i går, men det var fordi jeg var til et møde, som vi holdt på en pizzarestaurant, det er ikke helt det samme) Dana - 2011-02-05 17:12:44 nem at lkave smager godttt sprød bund og total lækker med kyllingfyld på eller kødstykker der er marrineret i sharwarma krydderir som man kan fåå fra arabiske grønhandler mumssssssss nico - 2011-01-27 16:48:34 Prøv halv vand, halv mælk. Nam nam pizza Liver - 2011-01-10 15:47:04 i steddet for at putte 1000 gram mel i så nojes med at putte lidt mindre i så den er lidt som en bolle dej Carina - 2010-12-30 13:09:43 det her er den BEDSTE pizzadej! Det er den eneste jeg bruger fordi den er så nem og hurtig mig - 2010-12-14 16:35:30 Fantastisk pizza!!! Den er præcis som den skal være... Henrik - 2010-12-04 15:24:49 Du ka sku det der med pizzadej prøvede den like på konen og børnene igår de var helt vilde!! Tusind tak Linda - 2010-12-02 19:33:37 25 g. gær er rigeligt og der er til 3 plader pizza. Stjerne-holm - 2010-11-07 09:55:44 Hvis man varmer ovnen op til 225gr. med en bageplade i, imens dejen hæver, så kan man balancere pizzaen på bagepapir (hvis man ikke har en pizzaspade) over på den brandvarme bageplade. behold de 225gr. og bag i ca. 9 min, ellertil den er gylden i kanten. PS: Æltning af dej er meget vigtig, min 2 - 3 min efter alt mel er tilført. Dejen skal føles fugtig uden at klistre. Kinky - 2010-11-06 19:03:27 Total dejlig dej, nem at lave, dejlig neutral smag som kan tilsættes forskellige krydderier .. - idag prøver jeg, at bruger lidt chili i dejen.. Det dufter dejligt - og jeg regner med et godt resultat :) opskriften er helt klart en 10+, og kan kun anbefales! Bon appetit! :) kamille - 2010-10-19 20:28:04 super super. dejlig og lækker pizzabund kan stærkt anbefales til andre. simpelthen fantastisk pizzabund. :D Dorthe - 2010-10-07 18:58:14 Rigtig rigtig god og super nem opskrift. Jeg bruger speltmel og det bliver rigtig godt :-) - 2010-08-06 00:17:14 mor er ikke hjem imorgen, så overvejer opskriften til en omgang pizza med far og lillesøster .:-) Rikke - 2010-07-29 16:22:31 Rigtig god pizzadej, min mand er blevet helt vild med mine hjemmelavde pizzaer efter jeg er begyndt at bruge denne her dej :-) Nikolaj og Sofie - 2010-07-28 18:00:59 Dejlig nem og smager som det skal. Os - 2010-07-15 18:20:12 Hvad sker der for 1 spsk SALT???? Det er da en lorte opskrift, den fungere slet ikke! Kirstine - 2010-07-05 08:01:26 Rigtig god opskrift, køber aldrig maizena's pizzablanding igen - det her er jo nemmere og meget bedre. Jeg brugte halvt hvedemel og halvt speltmel, og den blev helt perfekt - rigtig lækker dej. Halverede dog opskriften, og alligevel er der rigelig pizza til aftensmad i 2 dage for 2 personer :) Arabi - 2010-06-30 14:49:49 Perfekt dej, selv til 8 pizza'er. Gangede det hele med 2, og resultatet var rigtige gode og sprøde pizza'er.. tips. opløs gæren i varmt mælk, det virker. Lav pizza med sujuk, det er fremragende. Familien Nielsen - 2010-06-15 16:43:29 Vi bruger denne opskrift hver evig eneste gang :) Alle elsker den... Den er super lækker og kan varmt anbefales. Super let at lave for selv de mindste.. kristjan - 2010-05-27 16:33:06 den er bare super god ,har lavet den mange gange Frølle !! - 2010-05-21 21:59:09 Super lækker dej.. jeg brugte en lille smule durum mel og resten brugte jeg sigtet spelt mel. Det kan varmt anbefales.. Helt sikkert den bedste pizza jeg nogen sinde har smagt. Prøv den med persille pesto, bøffelmozeralla og kyllinge strimler. smager dejligt og specielt ! Maria - 2010-05-18 18:18:11 Smager fint, men dejen blive meget stiv - min røremaskine kunne næsten ikke klare presset!.. julie - 2010-04-22 14:09:08 super god opskrift, den skal prøves !! Line - 2010-03-25 13:20:09 Dejlig pizzadej! min lillebor sidder og ÆDER ligenu. Den smager rigtig godt, tak for mad. KatVonD - 2010-03-21 16:42:38 Rigtig Dejlig Pizzadej :D Er blevet lavet hjemme hos mig et par gange nu :0 Bagermesterkim! - 2010-03-21 13:16:20 Dejlig nem dej at gå til! Til jer der synes den er tung i forhold til vand/mel mængden, Bliv ved med at ælte! Så sker der noget spændende :-) Man ender med en dejlig elastisk dej, brugte iøvrigt kun halvt så meget gær som anbefalet.. Lad den hæve længere i stedet for.. Dejlig opskrift ellers! Pigerne der spiser gulerødder! - 2010-03-13 17:29:03 Oh my god, en super duper opskrift. Mig og min veninde på 12 gik bare helt bananas over denne her super duper lækre pizzadej. Den var helt vild nem at lave, og tog os kun en time. Vi synes at alle der bager pizzaer skal gå ind på den her hjemmeside og bage pizzaerne efter den her opskrift! Vi giver 10 stjerner, nam nam :D - 2010-03-09 11:18:05 Nogen som kan anbefale den til mini pizzaer som skal være lukket? - 2010-02-20 17:14:49 50/50 med durum så kører det!. Mig og min Bæjbi skal ha´pizza igen i aften!! Morten - 2010-02-14 17:29:53 Fremragende omgang dej. 10 herfra. Mht fyld. Bruger du kødsovs, så tag en spiseske og put det på i klumper (frikadellestørrelse) på pizzaen, og ind i ovnen. Så bliver det ikke tørt, og du kan selv fordele det bagefter. - Kræver selvfølgelig, at kødsovsen er lidt fast i det. Morten - 2010-02-11 17:56:20 Super god pizza og super nem at lave tak for en god opskrift..! be10na-jensen - 2010-02-04 16:21:48 Den må jeg da prøve, med alle de fine anbefalinger. Så er der pizza til aftensmad i dag ;O) Dorith - 2010-02-03 13:18:55 Super god - halverede opskriften til 2 pers. men brugte kun ca. 400 gr. mel Blev alle tiders lækre pizza thomas - 2010-01-18 15:44:05 Det er verdens bedste pizza dej:-)kan varmt anbefales sabine :-) - 2010-01-15 16:46:14 MMhh den er bare så mums rigtig læks dej.... Hilsen Sab :-) marianne - 2010-01-06 17:46:56 super dej... det der med osten er vigtig... ALDRIG ost øverst - så bliver det jo en tærte - eller en våd pizza. dej-tomatsovs-ost og så øvrigt fyld. - 2010-01-03 15:47:55 Simpelthen den lækreste og luftigste pizzadej jeg nogensinde har lavet... kun + herfra julegrisen . - 2009-12-06 18:00:37 juhuuuu for en pizza.., den er da bare lige i øjet !! har aldrig fået sådan en lækker, delikat og aldeles udemærket pizza !! yesh manner, tror jeg skal leve af pizza hver dag :D Limic - 2009-12-02 22:51:18 Skal der så meget salt i, synes det lyder helt vildt :o) Frida"g"en - 2009-10-31 12:07:06 Jeg er 12 og skal lave dejen i aften.. Til 7 pers xD! håber den er hurtig :b René 29-10-2009 - 2009-10-29 15:54:27 man få den bedste pizza ud af den dej.... den få helt klart 12 livlig pige - 2009-10-14 18:02:37 uhm.. super duper dejlig dej. lige til at gnaske i sig! Man blir sQ helt varm forneden.:):):):)hehe MIG? - 2009-10-14 14:23:34 Genialt ? Hvad andet er der at sige om denne dej! Os - 2009-09-22 17:00:39 Det er 8 gang vi bruger opskriften.. :) Den er perfekt hver gang :D sabra - 2009-09-09 12:49:53 det er den bedste pizzadej jeg har spist mit liv karina - 2009-08-29 19:11:21 Vi har ikke spist den endnu, men der er alt for lidt vand til alt det mel det blev jo en kanon kugle nærmest. Vi kunne heller ikke få den rullet ud! Det bliver ikke den jeg bruger næste gang!!! Carsten - 2009-08-29 11:21:05 Skal dejen bare direke på en pande eller skal der være bagepapir under ? Har hørt at man bare kan ligge den ind i ovnen på en pande, men... ved ikke om det er rigtigt? ole - 2009-08-23 18:31:11 et godt trick er at putte tomat sovsen på først og så give pizzaen 5-10 min i ovnen inden man putter resten af fyldet på og giver pizzaen de sidste minutter indtil osten er smeltet. Det gør at dejen bliver rigtig luftig og lækker. Sofie - 2009-08-19 19:20:45 En rigtig god dej, nem at lave og smager fantastisk på grillen:-) Thilde&Fanny - 2009-07-23 20:01:28 Mmmmmm... Delicios ! Den ser go' ud. Dejlig dej. Den skal snart ind i ovnen. Fortsættelse følger... christina - 2009-07-15 23:31:36 bruger altid den dej.. og bliver godt hver gang.. den kan også bruges til pølsehorn Christina - 2009-06-01 22:31:08 Er der mon nogle som har erfaringer med at fryse dejen? I øvrigt superlækker, og man kan lave de bedste pizzasnegle af den:) katrine13 - 2009-05-26 17:47:25 Super god pizza opskrift . I dag skal vi have den (: Vi spiser aldrig nogensinde på pizzaria mere ! skala fra 1 - 100 får den virkelig bare 100+ Margit - 2009-05-06 16:09:49 Dejlig og velsmagende dej, men jeg synes, der er 200 gram mel for meget. Dejen bliver for tung med alt det mel, synes jeg. Mvh Margit DeeDee - 2009-04-24 15:04:58 Er det bare mig, eller er 1 kg mel ikke bare temmelig meget til denne opskrift. Jeg tror ikke engang jeg har brugt det halve i min portion, men den er lækker i konsistensen, så jeg håber også at pizzaerne på weberen bliver lige så gode som de plejer :) PølseJægeren - 2009-04-01 14:35:41 Nogen anelse om hvor længe dejen kan holde sig, pakket ind selvfølgelig. Da jeg kun laver en plade, så kunne jeg jo gemme den anden til næste gang :P Men nogle der har prøvet det? Men helledusseda den er god :) Lærke - 2009-03-29 14:44:54 Kan anbefale faktas pizzatopping-tomatsauce som pure, god og klar til at putte på pizzadejen uden forberedelse. god fornøjelse Gitte - 2009-03-25 14:52:32 Mange tak for denne fantastiske opskrift. Det blev de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Bunden blev helt perfekt og sprød! !0 herfra!! kamilah - 2009-03-23 17:50:30 den er super skøn og dejlig nem... har ikke brugt andre opskrifter siden :) tak Charlotte - 2009-03-21 16:59:54 Seriøst den er god. Bruger altid denne opskrift. :) chj. - 2009-03-20 12:14:49 Hold da op, det er den bedste pizzadej jeg har lavet,den opskrift vil jeg bruge fremover. KTH - 2009-03-15 11:44:59 Jep - både min nevø, kæreste og jeg selv var helt VILDE med min pizza pga denne opskrift. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal bruge denne opskrift og den er allerede givet videre til andre i familien. Skønt at du vil dele denne opskrift med os andre. Tusind tak for det. ;-) KTH - 2009-03-04 10:28:29 Skal have min nevø på besøg i aften og både han og min kæreste elsker hjemmelavet pizza. Men da min egen opskrift er blevet væk og denne bare lyder helt fantastisk med alle de skønne kommentar - ja så må jeg da bare prøve denne og er helt sikker på det nok skal blive et hit :-) Kia - 2009-03-02 18:03:17 Rigtig lækker opskrift :D Den skal vi helt sikkert lave igen! melek - 2009-02-28 16:29:53 Super lækker og nem opskrift :) Anne Marie - 2009-02-11 14:14:43 Min kæreste og jeg skal lave den til min fødselsdagsfest på lørdag. :) Håber den bliver god. - 2009-01-27 14:09:58 har prøvet den dej??????? der er ikke nok vand i???til et kilo mel.hmm lindamor - 2009-01-26 21:43:09 Har aldrig smagt så god en pizzadej før. Den er helt fantastisk. Lavede kanelsnegle af det overskydende dej, og det kan klart anbefales. Valentine. - 2009-01-21 18:23:42 Det bliver en super god pizza! vil fremover bruge denne side når jeg en gang imellem skal lave mad. (: Heidi - 2009-01-21 14:54:16 10 herfra. Havde mistet min gamle pizzaopskrift, så ledte efter en der lignede og faldt over denne. Den ligner utrolig meget den gamle opskrift, men er alligevel 10 gange bedre! Der var dej til over så jeg bagte nogle kanelboller, som iøvrigt også smagte fortrinligt:-) Bunden (færdigbagt) får en dejlig skorpe, men er samtidig blød og luftig, og den hæver lige tilpas. En opskrift jeg ihvertfald vil benytte mig af fremover, og kan kun være glad for at jeg har mistet den gamle opskrift:-) Stine - 2009-01-16 15:43:19 Super god dej! Kan uden problemer bruges til calzone... der bliver den også rigtig god sprød på toppen ;) Jokum - 2009-01-15 20:02:59 Super lækker og nem opskrift. Den hitter her! :-) Shangies.. - 2009-01-13 20:08:56 rigtig god. Fik den til 4 pizzaer, hvilket gjorde at bunden var helt tynd (3-4 mm). Den blev helt sprød og ens slice kunne holdes vandret ud i luften! Italien style!! Jakob - 2009-01-11 16:32:54 Hehe et trick mod klistret fingre er at røre i dejen med en ske, og så snart du kan se at skeen ikke har klister på sig, kan du trygt og roligt smide fingrene i dejen. Fin opskrift btw. Cookie - 2009-01-08 16:22:05 har ikk lavet den endnu men den lyder go...mangler lidt info om hvor lang tid den tar at lave;) sandra - 2009-01-05 16:06:15 lækker dej, her laver vi pizza på en ægte pizzasten og der blev den bare vild lækker. 10 herfra NØrre alslev - 2009-01-02 19:50:57 Skal dejen ikke hæve? jeg er nemilig igang, men ved ikke om den skal hæve? det plejer deje da? eler hvad.. Men håber den smager gooodt... er nemlig virkelig sulten Lotte - 2008-12-15 18:21:28 Det er seriøst den bedste dej i verden. Den kan faktisk også bruges til brød hvis man er lidt kæk ;)... men jeg fik altså temmeligt klistrede fingre (ad bad)... nogle der har et super trik mod det? :P Fatima - 2008-12-01 23:10:13 Jeg er 24 år og har aldrig lavet pizza før. Denne opskrift er super nem og god! Til dummies som mig selv: Husk at komme bagepapir på bagepladen. :) Pernelle - 2008-11-30 19:50:04 Nøj den var GOD!!! bedste pizza jeg nogensinde har kokkereret! Vores blev meget ala deep-pan. Jeg vil dog sige, jeg brugte maks 800 g mel.. Men mærk efter. jeg havde følelsen af dejen skal stadig være fugtig men slippe let i ælteprocessen. Og så hæve i de anbefalet 30 min :o) Nams Pernelle - 2008-11-30 14:43:34 Huskede du gær Niels?? :o) Skal lave den i aften.. glæder mig rigtig meget. En glad studerende - 2008-11-22 16:52:02 Den hæver når den bliver forbagt inden fyldet kommes på. Husk at "jauwe" en gaffel i dejen så den ikke puster sig op. niels - 2008-11-11 17:25:33 rigtig dårlig dej, den hæver ikke. Ghita - 2008-11-11 11:55:07 har ikke smagt den endnu, men det lyder nemt at lave (-: En glad studerende - 2008-11-02 17:07:04 Det tager ca. 10 min. at fixe dejen sammen. Sukkeren kommes kun i for at gøre den ekstra sprød. Med denne dej tager det ikke lang tid at lave, og det smager super godt. Fik 2 plader med en TYK bund ud af denne opskrift - nice! Hvis man ikke kan få denne dej til at lykkedes, så har man ikke fulgt opskriften. Fremragende! søren - 2008-10-19 17:40:42 super dej. jeg bager tit, men det her er dog den bedste dej ever:-) den hæver dejligt, den er luftig og let maiken=b - 2008-10-14 18:01:06 mmmmmm.... mega læker pizza!! den bedste jeg nogen sinde har smagt! fra nu a laver jeg selv mine pizza`er os bruger den her opskrift.. Betina - 2008-10-05 15:04:31 Siden jeg er begyndt at lave denne pizza dej, bliver vi nød til at have pizza 1 gang om ugen! Den er super nem og intet mindre end fantastisk! Theodor - 2008-10-01 16:51:23 Fantastisk bund og tomatsosovs! Skal lige bages først i 10 min ved 200 hej - 2008-09-21 18:53:26 jeg synes den er bare så god.Jeg elsker at lave pizza nu fordi at den er nem at lave kai - 2008-08-20 13:40:21 det er en god ide at lade dejen hæve noget længere - i køleskab - så er den nemmere at rulle ud moi - 2008-08-19 09:06:59 Heei jeg vil lige sige at alle skal prøve den her pizza dej den er super nem, og jeg skal snart på lejr skole og skal selv lave mad og der kommer den her opskrift med... Mange pizza hilsner: moi De 2 bagepiger - 2008-08-17 18:17:14 en super opskrift som man kan bruge selvom man ikke er så gammel.. fx 12 år... siger ikke at vi er 12 år, vi er 14 og 15.. men vi syntes at det smager godt og at det er nemt at laver.. en god opskrift! Knuus Bagetøserne!!! Homeren - 2008-08-09 14:13:08 Er du da sindsyg hvor den er god den her!! Kan KUN anbefales.. super let, hurtig og smager så sindsyg godt.. en god sprød, luftig bund, lidt hen ala ciabatta.. jeg lavede en halv portion kun og lavede en enkelt pizza.. som fyld bruge jeg 2 dåser pure (af de små fra brugsen) pakka mozerella revet ost, to pakker skinke i strimler og så en dåse ananas i tern.. både mig og kammeraten blev enige om at det skulle HELT klart laves igen snart! et klart 10+ herfra !!!!!!!!!!!! Maria - 2008-07-22 10:31:55 Jeg lavede pizza igår og brugte selvfølgelig denne opskrift (kunne ikke andet efter alle de gode kommentarer herinde). Jeg blev vildt overrasket over hvor god den var, den hævede meget og blev sprød men dog også fyldig og lækker. Jeg brugte heller ikke sukker og den blev rigtig god alligevel. Brugte udelukkende pizzamel og det fungerede helt fint. Lækker pizza bund, helt sikkert...! tobias - 2008-07-09 11:58:38 meget lækker dej... super! rigtig meget smag i den dejlige dej. super duper dej! kristina - 2008-07-02 19:31:53 den var meget nem og lave, glæder mig til den er færdig så vi kan smage på den, vil helt sikkert lave den igen, joan - 2008-06-28 17:39:08 det den bedste pizzadej jeg har prøvet!!!!!!! kan kun anbefale den til andre bruger.. super,super lækker. og tak fordi du delte den med os andre.. Anja SJ - 2008-06-15 17:24:14 Den er rigtig god og dejen fylder nemt en stor bradepande. Sarah & Andrea - 2008-06-09 18:51:23 MEGA!!! stor men også rigtig LÆKKER! der stod jo også at den var BIGA!!! Mia - 2008-05-15 17:54:44 En perfekt pizzadej. Den er virkelig så nem som der står. Man plejer altid at skulle vente i 100 år for hævning. Og tit skal det jo hu-hej-vilde-dyr. Mit overskydende dej rullede jeg ud som til pizzadejen men hældte kanel og lidt sukker på. Jeg rullede den sammen til en pølse og skar 1 cm tykke skiver. Og vupti, så havde jeg også en hel bradeplade med kanelsnegle. Bjarni - 2008-05-06 18:27:22 Yes baby.Halv-halv med durum og den er bare fjong!. Jane - 2008-04-02 17:06:09 Super dej. Dog lidt for meget mel. The Chef - 2008-02-09 15:14:05 SUPER SUPER NEMT!! Thumbs Up! Sofie - 2008-02-05 16:32:32 Sukker er en helt unødvendig indg. Der er NOK sukker i alle de ting vi kommer på vores pizza. HMT - 2008-01-24 14:07:47 Man kan nemt nøjes med halvdelen af gæren, og så bare forlænge hævetiden. (mindre gær-smag) Er også super smart hvis man vil langtidshæve dejen, giver mere sprødhed. Langtidshævning er 12+ timer i køleskabet. Camilla - 2007-12-22 19:59:32 Hold K... det er en godt dej opskrift selvom den er så simpel :) Linea - 2007-11-30 14:31:14 Den er bare SÅ go.. skal til at lave den igen i aften for 5 gang MUMS ! TeamLangtUdeiSkoven - 2007-10-23 16:50:31 100% Garanti For God Pizzadej Line - 2007-08-21 16:36:58 Fantastisk dej. Synes dog de to spsk. sukker er overflødige. Jeg brugte halvdelen til pizzasnegle og "sunde" kanelsnegle uden sukker til fryseren/ kommende madpakker. Dinah - 2007-06-28 14:23:17 Sikke mange herlige kommentar.. Glæder mig til at se hvordan det bliver.. Jeg skal bruge dejen til indbagt pizza lavet i bål, skal lige selv forsøge mig, inden den sendes videre til mine fdf unger.. og denne dej kan de sagtens selvlave.. HERLIGT :-) emse - 2007-05-29 17:18:00 jeg bruger den (helt seriøs) hver evig eneste gang den virker altid!!!!!!!!:) heidi - 2007-05-27 19:59:28 Tak for opskriften, den er bare super... et absolut 10tal :o) den mad glade - 2007-04-08 12:16:13 super god dej,, der skal ost både oveb på tomatsovsen, og som afslutning,,, det er bare mums. dutten - 2007-04-06 16:52:13 super god opskrift og virkelig nem at lave Helsi - 2007-03-22 16:36:15 Den er virkelig god og meget ´nem at bage. Liof - 2007-03-05 17:18:17 Rigtig lækker opskrift, prøvede også med 1/3 durummel, men syntes absolut at den blev bedre kun med hvedemel. Brugte dog al dejen til en hel bradepande, og fik en dejlig, luftig halvtyk bund ud af det. Kan helt sikkert anbefales. KBL. - 2007-02-26 12:55:21 Har prøvet den et par gange, det er den bedste. prøv f.eks. i weber grill på stenplade, det er som at være i italien!!! Koch - 2007-02-22 15:03:48 Prima dej, nem at lave og bliver til en super god bund. line - 2007-02-06 16:47:45 tomatsovsen er os go til kødsovs heidisigaard - 2007-01-26 19:03:39 det er en rigtig god dej, men jeg brugte kun 800 - 900 gram mel da den ikke kunne tage mere. men den kan stærkt anbefales mig - 2007-01-25 21:16:36 super nem og fantastisk god emse - 2007-01-10 15:32:25 lækker dej bruger den HVER GANG :) Kian .. - 2007-01-09 13:42:12 Rigtig god dej , er blevet familiekendt pga denne dej .. Lad vær med at prøv med grahamsmel, det kan give problemer .. men ellers en super dej , bare følg opskriften og det er en succesdej !! 10 Imane - 2007-01-07 16:26:40 Er igang med det lille pizza prohekt og er spændt på resultatet. håber det blir li så godt som i alle beskriver det.;-) line - 2007-01-04 16:48:17 (en god ide) put dejen i ovnen i 10 15 min før så den er god brund og sprød så ta den ud og putte fyldet på og bag den færdi så bliver den dejlig sprød<3 Amalie Supersen - 2007-01-04 12:11:11 Denne dej er udsøgt deklikat! Aldrig har jeg smagt en så finito dej! Mvua! (Lyd fra en italianer der er kok der laver en kysse lyd :D ) Knus |