Frikadeller med havregryn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
45 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6293 (1498 kcal)
KJ pr. Pers. 1573 (374 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Pers. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 631 KJ (150 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)