Hamburgergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
400 gram Hamburgerryg, rå
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 kviste Timian, tørret
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 3992 (950 kcal)
KJ pr. Pers. 1330 (316 kcal)
Vægt ialt 1575 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 253 KJ (60 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)