Peberfrugtgryde 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalvetykkam
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 kviste Rosmarin, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 10646 (2534 kcal)
KJ pr. Pers. 2661 (633 kcal)
Vægt ialt 3014 gram
Vægt pr. Pers. 753 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)