Løgsuppe med gratineret ostebrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ostebrød:
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Servering:
Lidt Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6854 (1632 kcal)
KJ pr. Pers. 1713 (408 kcal)
Vægt ialt 2105 gram
Vægt pr. Pers. 526 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 325 KJ (77 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)