Ratatouille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4367 (1039 kcal)
KJ pr. Pers. 1091 (259 kcal)
Vægt ialt 2232 gram
Vægt pr. Pers. 558 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 195 KJ (46 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)