Hjemmelavet burgerdressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
1 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
0.5 tsk. Hvidløgspulver
0.5 tsk. Løgpulver
0.5 tsk. Paprika, røget
0.25 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5030 (1197 kcal)
KJ pr. Portion 5030 (1197 kcal)
Vægt ialt 244 gram
Vægt pr. Portion 244 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2061 KJ (490 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 50.3 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)