Stifado - Græsk gryderet med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Laurbærblade
0.5 tsk. Spidskommen, stødt
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12528 (2983 kcal)
KJ pr. Pers. 3132 (745 kcal)
Vægt ialt 2963 gram
Vægt pr. Pers. 740 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 422 KJ (100 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)