Waleskringle - Waleskrans næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Vandbakkelsedej:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Kagecreme:
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
25 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
  Pyntegele
   
Energi:
KJ total 19830 (4721 kcal)
KJ pr. Pers. 2478 (590 kcal)
Vægt ialt 2115 gram
Vægt pr. Pers. 264 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 937 KJ (223 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 14.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)