Broccolisalat med æbler og ristede solsikkekerner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
2 spsk. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
  lidt olie til ristning af solsikkekernerne
   
  Dressing:
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 2347 (558 kcal)
KJ pr. Pers. 586 (139 kcal)
Vægt ialt 583 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 402 KJ (95 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)