Helleflynder fra Esteril næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
   
  Sauce:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Estragon, frisk
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Pynt:
1 bundt Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 18178 (4328 kcal)
KJ pr. Pers. 4544 (1082 kcal)
Vægt ialt 3696 gram
Vægt pr. Pers. 924 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (117 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)