Paprika ret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
200 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 5548 (1321 kcal)
KJ pr. Pers. 2774 (660 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Pers. 387 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 715 KJ (170 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 21.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)