Koldhævet franskbrød - langtidshævet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
  Dej:
20 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Blå Birkes
   
Energi:
KJ total 12971 (3088 kcal)
KJ pr. Brød 6485 (1544 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Brød 760 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 853 KJ (203 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)