Stuvet blomkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Kogevand fra blomkålen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5541 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 1343 gram
Vægt pr. Pers. 335 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 412 KJ (98 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)