Chiffonkage (Appelsin eller citron) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
0.75 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9782 (2329 kcal)
KJ pr. Pers. 1222 (291 kcal)
Vægt ialt 755 gram
Vægt pr. Pers. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1294 KJ (308 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 50.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)