Kalv i dild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
   
  Visk:
  porretop
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Laurbærblade
8 Peberkorn, sorte
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 14784 (3520 kcal)
KJ pr. Pers. 3696 (880 kcal)
Vægt ialt 2456 gram
Vægt pr. Pers. 614 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 601 KJ (143 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)