Fyldte rødspætteruller på grønsagsbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
60 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Grønsagsbund:
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   
Energi:
KJ total 4405 (1048 kcal)
KJ pr. Pers. 1101 (262 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 257 KJ (61 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)