Æblekage med mandellåg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Æblegrød:
6 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dejen:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
Energi:
KJ total 12059 (2871 kcal)
KJ pr. Pers. 2009 (478 kcal)
Vægt ialt 1594 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 756 KJ (180 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 20.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)