Rugklapper næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
250 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 9048 (2154 kcal)
KJ pr. stk. 904 (215 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. stk. 92 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 46.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)