Krydderkage bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
2 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
400 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 fl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
Energi:
KJ total 12525 (2982 kcal)
KJ pr. Pers. 1043 (248 kcal)
Vægt ialt 829 gram
Vægt pr. Pers. 69 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1509 KJ (359 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 83.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)