Peberfrugtsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Chili, flager
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Brødcroutoner
   
  Pynt:
Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 594 (141 kcal)
KJ pr. Pers. 148 (35 kcal)
Vægt ialt 522 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 113 KJ (27 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)