Rabarbertærte med kokos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Fyld:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Dej:
250 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 22332 (5317 kcal)
KJ pr. Pers. 2791 (664 kcal)
Vægt ialt 1496 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1492 KJ (355 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 24.3 gram
Kulhydrat 34.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)