Strudsestroganoff med bacon

Strudsestroganoff med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
25 g.smør
50 g.bacon i strimler
1 løg
2 gulerødder
2 tomater
2 dl.hvidvin
 oksebouillon
250 g.kantareller (evt. tørrede)
1 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker. Hvis kantarellerne er tørrede lægges de i blød i en time.

Smørret brunes i en stegegryde og baconen kommet i. Når det begynder at krympe brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgene i - de skal ikke brunes, overhæld med hvidvin og bouillon.

Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter ½ time tilsættes kantarellerne. Retten snurrer i alt i ca. 1 time.

Serveres med løse ris og grovflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 8247 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu