Strudsestroganoff i sennepssauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Rusland Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsestroganoffen steges i smørret til det tager farve. Rødvin, bouillon og fløde hældes ved og det koger i 5-10 min. Sennep og tørret estragon tilsættes og der smages til med salt og peber.
Retten jævnes med Maizena rørt op i vand og broccoliene tilsættes og det koger ca. 5 min. mere. Serveres med kartoffelmos gratineret i ovnen med parmesanost og nøddeflager. |
|
Opskriften er vist 6924 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne