Skiden æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog ca. 2-4 æg pr. person til de er hårdkogte. Lad æggene køle, og pil dem.
Lav dernæst en opbagt sovs, hvor der beregnes ca. 2 - 2½ dl. mælk pr. person. Når sovsen har den rette konsistens, krydres den med (fiske)sennop og æggene kommes i. |
|
Opskriften er vist 130927 gange,
og udskrevet 2256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Elna - 2017-04-16 17:34:10 Elna 😛 selvfølgelig skal æggene være blødkogte, det er en gammel bonderet og karlene måtte den dag spise alle de æg de kunne og det var mange karna - 2015-12-12 16:40:42 Det skal ikke efter min smag være hårdkogt. men smilende æg. Affe - 2011-12-03 16:42:41 Der er mange meninger om skiden äg hvis börn ikke kan lide sennep går det også fint at lave den med en god karrysovs. Det er også alletiders som skrub af mad. anonym - 2010-02-21 11:51:45 anne.mette spørger kan man servere det til skrub af mad, til påskefrokost Provsten - 2009-03-30 19:32:09 fik den hos min mormor første gang for mange år siden, en klassiker og den smager bare godt. anonym - 2009-03-21 16:51:06 Det kaldes skiden æg, fordi man spiser denne ret påskelørdag, også kaldet skiden lørdag navn - 2008-10-01 17:20:31 navnet er skidende æg og det kan der ikke laves om på uanset om der er børn tilstede eller arj:) Skiden - 2007-07-04 00:40:00 Skidende æg? very naice high five os i skole - 2007-04-01 18:46:38 vi fik det i skolen det er TOTALT skidene æg og det smager ikke godt sså hvis jeg var jer så lad være med at give jeres børn det ! rua - 2005-01-01 01:01:01 Æggene skal være "smilende". Det er mere lækkert karina - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret smager godt med lange macaronnier til og røde pølser. en god ting dom børnene elsker. de får selvfølgelig ikke sennep i sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne