Strudsesteg stegt som vildt
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsestegen som er snøret med bacon brunes af på panden over det hele. Tag stegen af panden og læg den i en bradepande.
Sovsen: Smørret smeltes i en gryde og melet røres i. Mælken røres i sammen med Danablu, ribsgelé, salt, peber og madkulør. Sovsen hældes over stegen og sættes ind i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time. Sovsen hældes op over stegen af og til min. 4 gange. Når stegen er færdig står den og trækker lidt. Sovsen hældes over i en gryde og koges op med 2 dl piskefløde. Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat og kogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 5685 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne