Strudsesteg stegt som vildt

Strudsesteg stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.strudsevildtsteg (m/bacon)
60 g.smør
60 g.hvedemel
7.5 dl.mælk
1 spsk.Danablu
1 spsk.ribsgelé
 salt
 peber
2 dl.piskefløde
 madkulør
 
Opskrift:
Strudsestegen som er snøret med bacon brunes af på panden over det hele. Tag stegen af panden og læg den i en bradepande.

Sovsen:
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i. Mælken røres i sammen med Danablu, ribsgelé, salt, peber og madkulør.

Sovsen hældes over stegen og sættes ind i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time. Sovsen hældes op over stegen af og til min. 4 gange. Når stegen er færdig står den og trækker lidt.

Sovsen hældes over i en gryde og koges op med 2 dl piskefløde.

Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat og kogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 5685 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu