Blinis (uden gær) med stenbidderrogn, løg og creme fraiche
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 150701 gange,
og udskrevet 5656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Annemarie - 2015-02-24 19:19:09 Smager fantastisk Gitte - 2014-05-24 19:18:28 Er de mon fryseegnede? Det kunne være rart, hvis de kunne laves i forvejen? Mette - 2012-12-27 23:54:17 Man kan erstatte stenbidder rogn med laks, det smager også godt.. Britta - 2012-03-23 14:57:20 Vær opmærksom på, at dejen bliver ret tyk. Pas på, når blinierne steges, de bliver hurtige sorte. Svag varme. Gert - 2011-03-08 11:14:38 Jeg kommer lige fra fispuscheren. Han tager 50,- for 100g. rensede, det skal man unde sig selv en gang i mellem. Det sidste tøj har ingen lommer. Og husk en god tør muserende vin til... Sebastian - 2010-06-03 16:13:16 Stenbidder er da pænt billigt. På Bræddet her i Nuuk kan de fåes til 50kr pr kg. Synes at da det lyder til at de tager sig godt betalt i DK for det. :-) Det smager pænt godt.. :-) Carsten - 2010-05-11 21:53:56 900 gram passer lige perfekt til 9 personer, som der står i opskriften. Du kan ikke købe 90 gram nogle steder... Lige nu koster 100 gram ca. 60,- kroner i Super Bedst København og 300 gram koster 100,- kroner karina - 2010-01-23 18:31:09 mon ikke det bare skal være 90 g stenbidderrogn irkiol - 2009-12-28 19:05:50 de er rigtig gode, prøv også at bruge boghvedegryn istedet for boghvedemel dejen skal trække natten over så bliver de lidt grovere vi syntes det var godt Camilla - 2009-06-24 08:10:21 Jeg tror da ikke at man kan placere denne ret under BILLIGE retter. Stenbiderrogn bl.a. er da ikke helt billigt og slet ikke 900 g!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne