Frisksalter stenbidderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rognen og fjern hinderne med et gammeldags piskeris og salt rognen i ca. tre timer.
hvis rognen er blevet for salt, kan man udvande den. Serveres på hvidt brød med cremefraiche og finthakket løg. |
|
Opskriften er vist 23986 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lars B - 2010-04-03 18:27:18 Prøv at piske rognen i Økologisk letmælk med en gaffel. Det skal være økologisk letmælk, da det indeholder et enzym der opløser hinderne. John - 2007-12-14 20:42:51 Jeg bruger en El-håndmixer med trinløs hastighed, på lav hastighed med godt resultat til at fjerne hinden på ørred- og stenbidder rogn. Ved at bruge begge piskeris bliver tiden reduseret og det er nemt at samle hinderester op med en gaffel bagefter og herefter si vandet fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne