Wok med kalkun- og grøntmix

Wok med kalkun- og grøntmix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Wok med kalkun- og grøntmix, billede 4 Wok med kalkun- og grøntmix, billede 1 Wok med kalkun- og grøntmix, billede 2 Wok med kalkun- og grøntmix, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst i strimler
4 spsk.sojasauce
2 spsk.akaciehonning
3-4 tsk.friskreven ingefær
 
 olie til stegning
 
200 g.gulerødder i strimler
400 g.blegselleri, i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
2 rød chili, flækket og skåret i små strimler
2 dl.hønsebouillon, terning
 
0.5 icebergsalat, strimler
 
200 g.jasminris
 
Opskrift:
Kalkunbryst marineres 10 minutter i soya, honning og ingefær.

Kalkun sauteres først af, herefter alle grøntsager, når disse er møre tilsættes bouillon og inden servering vendes strimler af salat i.

Risene koges som anvist på pakken.





karakterer:
Opskriften er vist 73104 gange,
og udskrevet 1612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-24 13:25:13
Super opskrift - vi laver den med 250-300g kød, resten af mængderne uændrede til to personer, så bliver det en rigtig sund ret (mange grøntsager) og vædemængden pr. person bliver også lidt større. Smager skønt :p

  -   2008-08-25 16:52:16
god smag men virker tørt , mangler væde,.sovs.