Homfisk (Hornfisk) i gelé

Homfisk (Hornfisk) i gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Homfisk (Hornfisk) i gelé, billede 4 Homfisk (Hornfisk) i gelé, billede 1 Homfisk (Hornfisk) i gelé, billede 2 Homfisk (Hornfisk) i gelé, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hornfisk (rensede, udbenede, skåret i passende stykker)
 
 Kogelage:
2 dl.eddike
1 l.vand
 
10 hele peberkorn
1 spsk.salt
2 laurbærblade
1 helt fintsnittet løg
8 Husblas, blade
 
Opskrift:
Hornfisken koges, til den er mør. Tages forsigtigt op og lægges til afdrypning. Si kogelagen. Mål den op, så der er I I.

Tilsæt den udblødte husblas under langsom kog. Afkøl lagen. Hornfisken lægges i en skål og lagen hældes over. Sættes køligt, så den stivner.





karakterer:
Opskriften er vist 37876 gange,
og udskrevet 875 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-24 19:00:04
Når jeg laver hornfisk i gele, kommer jeg også sukker i lagen, ellers bliver den for sur.

  -   2009-05-05 17:45:46
Hornfisk i Gele. Holdbarhed i køleskab (Enkelt spørgsmål.) Kæmpe hilsen Erling På forhånd Tak

  -   2009-04-29 12:39:12
Når man spiser hornfisk i gele er tilbehøret groft rugbrød, lidt vineddike over fisken og øl og brændevin til