Homfisk (Hornfisk) i gelé
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hornfisken koges, til den er mør. Tages forsigtigt op og lægges til afdrypning. Si kogelagen. Mål den op, så der er I I.
Tilsæt den udblødte husblas under langsom kog. Afkøl lagen. Hornfisken lægges i en skål og lagen hældes over. Sættes køligt, så den stivner. |
|
Opskriften er vist 37781 gange,
og udskrevet 873 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-24 19:00:04 Når jeg laver hornfisk i gele, kommer jeg også sukker i lagen, ellers bliver den for sur. Erling Høgh - 2009-05-05 17:45:46 Hornfisk i Gele. Holdbarhed i køleskab (Enkelt spørgsmål.) Kæmpe hilsen Erling På forhånd Tak anonym - 2009-04-29 12:39:12 Når man spiser hornfisk i gele er tilbehøret groft rugbrød, lidt vineddike over fisken og øl og brændevin til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne