Hornfiskefikassé
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hornfiskestykkerne koges sammen med suppevisken, salt og peberkorn.
Tages op, når de er møre. Benene fjernes. Smørret smeltes, og melet afbages heri.
Når det er bagt igennem, spædes med fiskesuppe. Sovsen smages til, og de afbenede hornfiskestykker lægges i. Inden ervering drysses persille over retten. |
|
Opskriften er vist 8671 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne