Strudsesteaks med svampe
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side. Under stegningen krydres de med salt og peber. De tages af panden og pakkes ind i stanniol.
Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter. Derefter koges panden af med hvidvin. Resten af smørret, creme fraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce. Serveres med årstidens kartoffel. |
|
Opskriften er vist 8685 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne