Strudsesteaks med svampe

Strudsesteaks med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
 smør
2 dl.tør hvidvin
0.5 dl.creme fraiche
500 g.champignon (eller andre svampe)
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.finthakkede friske krydderurter
 
Opskrift:
Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side. Under stegningen krydres de med salt og peber. De tages af panden og pakkes ind i stanniol.

Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter.

Derefter koges panden af med hvidvin. Resten af smørret, creme fraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce.

Serveres med årstidens kartoffel.





karakterer:
Opskriften er vist 8685 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu