Indbagt Brie/Camembert
Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes, tilsmages og cremefraiche piskes op - rimeligt tyk. Det smøres på osten der anbringes på butterdej, pensles med æg, lukkes, pensles og bages.
Serveres med råsyltede ribs, eller andet frugt. |
|
Opskriften er vist 39800 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-04 13:52:34 ovn temperatur og bage tid er følgende. 175°C i 15-20 min. indtil dejen er gylden (den må ikke blive brændt, så hold øje). Leif Bilskov Jespersen - 2011-01-20 08:06:58 Der mangler bagetid, kan se der er bedt om det før. Er der ingen der læser dette, evt. IKKE gider svare på det??? Så på konkurerende site, bages til den er gyldenbrun. Sanne - 2006-12-30 12:29:55 det er vigtig at der fortælles om bagetiden Arne K - 2005-01-01 01:01:01 øhh hvor meget af hver? Er den ikke lidt rigeligt indforstået den her opskrift? Man skal vist kunne det i hovedet i forvejen for at anvende den her forklaring. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Bages hvor længe? iljvils - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler ovn-temperatur og bage-tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne