Strudsesteg i estragonsauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ca. ½ time.
Tages op af marinaden, brunes i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinaden, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme indtil centrumtemperaturen er 65 grader C Kødet tages op og hviler tildækket i 10 min. Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i og saucen koges til den cremer. Smag til med salt og peber. Serveres med pasta og kogte gulerødder og broccoli. |
|
Opskriften er vist 5825 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne