Lepre alla cacciatora
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Peberkorn knuses og blandes med de hakkede rosmarinkviste, salviekviste, laurbærbladene og de knuste hvidløg. Hvidvin tilsættes.
Kødstykkerne lægges i skål og overhældes med marinaden. Marineres 24 timer, tildækket i køleskab. Kødstykkerne tages op af marinaden og aftørres. Steges gylden i olivenolien. Marinaden sigtes og krydderierne tilsættes. Skru ned og læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter inden rødvinen tilsættes. Lad gryden koge i ca. 40 min. og rødvinen skal være kraftig indkogt til sidst. Kødstykkerne tages op når de er møre og bouillon hældes ved rødvinsbouillonen og denne koges ind til kraftigere og tykkere konsistens. |
|
Opskriften er vist 14187 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne