Lepre alla cacciatora

Lepre alla cacciatora, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
1 kvistrosmarin
1 kvistsalvie
3 laurbærblade
1 kvistblegselleri
2 fedhvidløg
10 Peberkorn, sorte
1 l.tør hvidvin
 
 Hare:
1 hare, delt i 4
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
7.5 dl.kraftig rødvin
1.25 dl.vildtbouillon
 
Opskrift:
Peberkorn knuses og blandes med de hakkede rosmarinkviste, salviekviste, laurbærbladene og de knuste hvidløg. Hvidvin tilsættes.
Kødstykkerne lægges i skål og overhældes med marinaden. Marineres 24 timer, tildækket i køleskab.

Kødstykkerne tages op af marinaden og aftørres. Steges gylden i olivenolien.

Marinaden sigtes og krydderierne tilsættes. Skru ned og læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter inden rødvinen tilsættes. Lad gryden koge i ca. 40 min. og rødvinen skal være kraftig indkogt til sidst.

Kødstykkerne tages op når de er møre og bouillon hældes ved rødvinsbouillonen og denne koges ind til kraftigere og tykkere konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 14269 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu