Isguf

Isguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggehvider
175 g.sukker
3 Husblas, blade
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret. Husblasen som har stået i blød, tages op af vandet og kammes så vandet løber fra. De smeltes nu evt. med lidt saft (hvis guffet skal være rosa). Når husblasen er afkølet hældes det sammen med æggehviderne. Lad det stå koldt i køleskabet i nogle timer.





karakterer:
Opskriften er vist 30980 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man spise med det samme