Timiansovs
Hovedingrediens : Krydderurter - Timian Indsendt : Red : |
|
|
I en lille gryde kommes Timian, hvidvin, hvidløg, skalotteløg, laurbærblad og citronsaften, kog på mellem varme til saucen er reduceret med 1/3 ca. 15 minutter. Tilsæt piskefløden og kog saucen til den er reduceret til det halve, rør i saucen hele tiden. Tilsæt smørret en klump af gangen til al smørret er kommet i, smag til med salt og peber og sigt saucen
|
|
Opskriften er vist 32976 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2016-03-26 19:44:31 Sikkert god uden citronsaft. Hvis jeg skal bruge råvarer på denne sovs bliver det om et stykke tid - efter glemsel - og med måske en anelse citron. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne