Grønsagsterrin

Grønsagsterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Aspargeskartofler
500 g.gulerødder
1 broccoli
3 porrer
1 l.kaffefløde 13%
5 æg
 salt
 peber
150 g.østershatte
1 dl.meget kraftig kalve - eller gedebouillon
5 dl.piskefløde
 evt. kulør
 
Opskrift:
Kartofler koges. Grønsager skrælles og ordnes. Blendes hver for sig og lægges lagvis i en smurt suffleskål eller i portionsforme. (Broccoli, porre, gulerod). Kaffefløde, æg og salt/peber piskes sammen og hældes forsigtigt over grønsagerne.

Bages i ovn ved 175° i ca. 1 time for en stor skål og ca. 15-20 min. for portionsglas.

Sauce: Svampene ordnes og skæres i små stykker. Smør smeltes og svampene vendes heri. Bouillon tilsættes og koges i ca. 3. Min. Fløden tilsættes sammen med en spsk. hakket frisk basilikum. Smages til med salt og peber. Kulør efter ønske. Jævnes evt.





karakterer:
Opskriften er vist 13743 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu