Balsamico sauce

Balsamico sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Balsamico sauce, billede 4 Balsamico sauce, billede 1 Balsamico sauce, billede 2 Balsamico sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 spsk.sukker
2 spsk.balsamicoeddike
1 dl.fond (kalv eller fjerkræ)
0.5 rød chili (finthakket)
2 dl.piskefløde
 salt
 
Opskrift:
Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det.

Når sukkeret er helt smeltet og gyldent tages gryden fra varmen, og eddiken røres i. Men pas på, det sprutter, og sukkeret stivner.

Rør fond og finthakket chili i og lad saucen koge igennem, til sukkeret er opløst.

Rør piskefløden i og lad saucen koge lidt ind. Smag til med salt.

Tips:

Passer godt til en steak eller oksemørbrad.






karakterer:
Opskriften er vist 66201 gange,
og udskrevet 909 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu