Kyllingeburger med bådkartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne ud til både og vend dem i olie med salt og peber. Bag dem i ovnen i en lille halv time ved 200 grader. Steg baconen med og tag det ud på fedtsugende papir når de er færdige.
Tilbered grønsagerne og bland en dressing af karry, citronsaft, Fromage Frais og smag til med salt. Varm panden godt op og steg kyllingestykkerne, tilsat soya og kary, ved høj varme i ca. 2-3 min på hver side. Skru med for varmen og steg kødet færdigt i yderligere ca. 2-3 min. Lun bollerne i ovnen og del dem. Smør dem med karrydressing og fordel grønsagerne på bollerne. Del hvert kyllingestykke i to, og kom dem i burgeren sammen med det ristede bacon. Server burgeren åben eller lukket med bådkartofler. |
|
Opskriften er vist 36735 gange,
og udskrevet 782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mestekokken - 2021-10-19 12:31:13 Fantastisk lækkert. miss maria - 2012-07-05 19:36:50 super lækker jeg skal lave den igen nina - 2007-08-26 12:50:12 smager super nam<33 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne