Ice surprice
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes meget stive, tilsæt derefter sukker. Læg lagkagebunden på et ildfast fad. Skær isen i små stykker, læg stykkerne på lagkagebunden i et "bjerg". Jævn derefter marengsen udover isen. Det er meget vigtigt at marengsen dækker isen ALLE steder.
Ps. evt. frugt lægges sammen med isen, inden marengsen.
Desserten bages midt i ovnen ved 250 grader i 6 - 7 minutter (ovnen skal have den rette temperatur fra starten), indtil marengsen er gylden. Serveres straks!! |
|
Opskriften er vist 21760 gange,
og udskrevet 792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer marianne - 2008-12-31 15:20:05 nemt og hurtigt.bedst når bunden stænkes med saft eller likør. sanne - 2007-06-23 20:13:27 super lækker Gitte B - 2007-05-12 10:33:31 Ice-surprice er altid en succes hos gæsterne, lagkagebunden kan også stænkes med en god cognac eller andet... :-) Annie - 2005-01-01 01:01:01 kan laves i forvejen og fryses inden bagning. sættes så direkte i ovn fra frys Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Super god opskrift og en meget andersledes måde at få is på : *) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne