Ricottatærte (Torta di risotto)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel og smør sammen med en kniv og findel det med fingrene. Tilsæt sukker og saml dejen med æggeblommer. Læg den koldt i køleskabet 1 times tid.
Rul dejen ud og beklæd en springform med den, dejen skal gå op ad siderne. Tryk alufolie tæt ind mod siderne for at holde dem på plads. Bag tærtebunden i ovnen ved 200 grader C. til den er lysebrun. Fjern alufolien. Til fyldet blendes æg, sukker, citronskal og -saft, cremefraiche, ricotta og mel sammen. Fyld det i tærteformen og bag den i ovnen ved 175 grader C. i ca. 1 time. Lad den hvile i den åbne ovn i yderligere 1 time. Server tærten lun. |
|
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Csvendsen - 2022-05-30 19:19:56 Skal vi lige blive enige om, at retten nok burde hedde "torta de ricotta" og intet har med risotto at gøre? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne