Fyldte krabber
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : Red : |
|
|
Bland mayonnaise, cremefraiche.
Bland krabbekødet, de hakkede agurker, tomater og hakkede æg deri, samt
det halve af osten, salt, peber og de 2 spsk. rasp.
Fordel krabbemassen i 4 krabbeskjold ( eller i ildfaste skåle). Drys med resten af osten og lidt rasp, læg et par smørklatter på. Gratineres i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25 min, til overfladen er gylden. Dertil servers salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 13345 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2011-10-16 15:25:30 Det er en vældig fin forret, men noget af et job at ordne krabberne. Jeg brugte også det brune kød inde i krabben, og det var også rigtig godt. Desuden undlod jeg creme fraise, for at fyldet ikke skulle blive for tyndtflydende. En 9-er fra os ladegaard - 2005-01-01 01:01:01 De burde anføre kogetiden på de friske krabber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne