Champignon á la greque

Champignon á la greque, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.vand
0.9 dl.olivenolie
1 citron saften heraf
1 tsk.balsamicoeddike
 et laurbærblad
 en kvist timian
 et drys hel sort peber
 et drys korianderfrø
 salt
 små champignon eller markchampignon
 
Opskrift:
Hæld vand, olie, citron og balsamico i en gryde. Tilsæt krydderierne. Bring blandingen i kog og tilsæt champignonerne. Lad dem simre i fem minutter. Gryden tages af varmen, og champignonerne afkøles. Herefter hældes de på rene glas.





karakterer:
Opskriften er vist 19876 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-22 10:59:51
Hvorfor ingen mængdeangivelse på champignonerne?

  -   2008-12-04 16:57:25
Hældes på rene glas - med hvad ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager fantastisk!!! mmmmmm.... servere med brød, tzatziki, oliven mm.