Kylling med pommes frites
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen gnides med salt både udvendigt og indvendigt, der kan evt. fyldes krydderurter efter egen smag ind i kyllingen.
Lægges i bradepande og sættes i ovnen ved 225 grader c. ca. 1 time og 15 minutter til den er gennemstegt og skindet er gyldent og sprødt. Pommes frites: Imens skrælles bagekartoflerne, de kan evt. rettes lidt til inden de skæres i stave. De skårne stave lægges i rigeligt koldt vand og skylles godt igennem et par gange. Herefter tørres de grundigt i et vistestykke, der må ikke side vand tilbage på dem. Nu varmes olien op, og kartoffelstavene koger i olien, til de er møre ved middel varme uden at tage farve. Tages op og lægges på fedtsugende papir og gemmes til lige inden servering. Lige inden serveringen varmes olien op igen, nu til højere temperatur (omkring 200 grader C.) og pommes frites steger nu til de er gyldne og sprøde. Lægges igen på fedtsugende papir og drysses med salt. Kyllingen deles i 2 og serveres med pommes frites og remulade. |
|
Opskriften er vist 26797 gange,
og udskrevet 3026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne