Bisquitbund
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Æggene deles i blommer og hvider.
Æggeblommerne piskes med sukkeret til en hvid, luftig masse.
Melet sigtes i og vendes i dejen. Smag evt. til med reven appelsinskal eller kakao.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Ovnen forvarmes til 250 grader. Dejen hældes i en smurt, sukkerdrysset form eller bredes ud i et lag på 1-2 cm. tykkelse i den ønskede størrelse og form på et stykke bagepapir. Skru ned på 125 grader, når du sætter bunden ind. Bages i ca. 20 min. Vend bunden, når den er færdigbagt og træk papiret af. Bunden kan holde sig 1 uges tid i en lufttæt beholder. |
|
Opskriften er vist 22145 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne