Kyskager - Køskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Hviderne piskes stive, og sukker tilsættes lidt ad gangen. Eddiken piskes i til sidst. Bages ved 120° i ca. 10 min
Æggeblommerne røres med sukker og hjortetaksalt. Kagerne sættes på plade med en teske. De flyder lidt ud under bagningen. Bages ved 170° i ca. 10 min |
|
Opskriften er vist 62189 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-05 14:00:25 den skal luft tøre i et døgn anonym - 2011-07-19 12:30:53 jeg har nu prøvet at lave de kyskager og køskager og det smader ikke godt Rikke Jensen - 2010-12-20 19:00:35 Bagetiden passer overhovedet ikke! De skal ha det dobbelte! anonym - 2010-10-04 11:03:11 Det må vist være en trykfejl, bagetiden ca. 10 min Bobney - 2009-07-31 17:54:13 Det er en opskrift til 2 slags "småkager", så hele ægget bliver brugt. Mener min Bedstemor kaldte den ene slags for "Kyskager" og den anden for "Andereder". gds - 2009-02-19 20:55:49 ikke forstået. Hvad gør man med fyldet. kyskage pigerne!.. - 2008-05-15 15:29:12 vi skal til at lave disse meget lækre kager..!! vi glæder os! Hilsen De Glade Kyssekage piger..<3 kristine - 2005-01-01 01:01:01 jeg har fået et blad fra min mor der er fra 1978. og ifølge en gammel sønderjysk tradition severs kagerne ved siden af hindanden. så den ene opskrift er ikke fyld men en andel for for kys kage som så skal severs sammen med den øverste opskrift. håber det hjalp lidt. de hedder kys og klap. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvorn gør man Louise - 2005-01-01 01:01:01 skal der være fyld i? og hvordan finder man ud af om der ikke skal mere sukker i? cirkeline - 2005-01-01 01:01:01 Den opskrift virker noget forvirrende Kathrine Rudolf - 2005-01-01 01:01:01 Ej fyldestgørende opskrift x - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er der to både fyld og ingredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne